Hogy újítsam fel a szobám? Böv lent 14/L (kicsit sok lett az info előre bocs)
Figyelt kérdés
Na szóval tavasszal lesz festés és nemtudom milyen színű legyen , gondoltam arra hogy lehetnének különbözöek a falak. Aztán szeretném feldobni mert most eléggé kinőttem a stílusát ugyérzem xd nem olyan nagy a szoba és nem is a legvilágosabb. Szeretném ha lenne egy kisebb rész a kutyusomnak a szobába (közepes méretű a kutya). Magamról : szeretem az afrikai stílust, a japán is tetszik, de a kicsit ,,dívás" is. Pl állatminta. Pink fal stb De ez igy mind együtt szörnyű lenne xd ja és imádom a soul eatert és a simpson családot Bocsi hogy hosszúra sikerült. Nagyon szépen köszönöm előre is:)2012. okt. 14. 11:21
1/3 tetris válasza:
Nekem az afrikai stílus jönne be. Mostanában elég sokmindent lehet kapni ebben a stílusban. Szőnyeget, kiegészítőket. A földszinekhez pedig lehetne társítani vöröset, okkersárgát, nyersfehéret. Ezek klassz meleg színek.
A fal lehetne különboző színű, ez igazán jó ötlet. Csak arra kell vigyázni, hogy harmonizáljanak egymással. Ha nagyon napfényes, világos a szobád, akkor választhatsz sötétebb árnyalatokat is.
2/3 anonim válasza:
Én nemrég újítottam fel a szobám és az egyik fal dekortapétás, 2 fal világos lila lett a 4. meg halványrózsaszín, de azt átfogom festetni padlizsánra mert nem tetszik. Túl rózsaszín XD A bútorok fenyőből vannak, a TV, polcok, óra fehérek. Plusz van benne egy elektromos kandalló ami fekete és egy fekete-lila-rózsaszín virágos shaggy szőnyeg. Linkelek képet a polcról és az óráról ( az óráról azért mert együtt van felrakva a polcokkal) [link] (nem így van felrakva a falra) [link]
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Sokat segítettetek. :)))
2012. okt. 14. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!