Utálom a szobám! Mit tegyek?
Először tedd el a fölösleges uncsi könyveket valahova, hogy ne zavarjanak! Teheted pl.: pince, garázs, eladhatod,könyvtárnak felajánlhatod, és ebből még pénzed is lesz!
A plüssöket tedd egy nagy üres (én abba tettem amikor költöztünk!) szemeteszacskóba, és szintén elteheted, (ha még jobb minőségűek) eladhatod, beviheted a sulidba a jótékonysági akármikre, stb.
A tapétádat lecserélheted, az nem kerül sok pénzbe! Nem tudom hogy a kihajthatós ágyad behajtva fotel-e.Ha fotel beteheted az egyik sarokba, amit kinevezhetnél "pihenő saroknak". Ha fáradt vagy oda leülhetsz, hallgathatsz ott zenét, satöbbii.
A rendes ágyadat amit használsz, arra leteríthetsz egy pokrócot, hogy ne koszold napközben, és úgy még rendesebbnek is tűnik!
A polcaidra csak olyan dolgokat tegyél amiket használsz is! De ne pakold tele, ugyis mindjárt itt a suli, és a tankönyveknek is kell majd a hely! ;) Akár pici dobozokban is tárolhatod a dolgaidat, és úgy egyszerűbben megtalálsz mindent!
Az íróasztalodon mindig rend legyen, mert (elvileg) ha nincs akkor rossz kisugárzása lesz a szobádnak! ;)
A dekoráció kedvéért tehetsz virágokat, képeket pedig magad is csinálhatsz, de mostmár vannak nagyon olcsó képek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!