Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Utálom a szobám! Mit tegyek?

Utálom a szobám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hol is kezdjem...A falon világoskék tapéta van és a mennyezet pedig fehér színű.A szobám nem téglalap alaku,a tető miatt(magyarul hatszögű).Van 5 szekrény,ami bordó színű,és van 2 fekete szekrény dohányzóasztallal és tévé állvánnyal + egy vajszínű íróasztal.Tele van könyvvel az összes szekrény,ahol polc van.Nagyon zavar,főleg,hogy egyik könyv sem mai,és nem is érdekelnek...2 ágy is van a szobámban,amit szintén hülyeségnek tartok.Az egyik kihuzható...és zöld színű.A másik egy pici vajszínű ,olyan lehajtható...És az utobbi ágy tele van plüssökkel,amiket már szintén nem tartok hozzám valónak...Az ablak elött van az írasztalom,amin van a laptopon+ 1 gép(amit nem is használok...)A falon egy kép sincs,csak egy óra...A szüleim meg nem akarnak új cuccokat venni,mert kezdődik a suli és megkell venni a tanszereket,de utálok itthon lenni :/
2009. aug. 6. 13:11
 1/8 anonim válasza:
10%
NEkem is szar a szobám fehér a fal.. márha ez fehér.. nekem is két ács van egyik emeletes másik kihúzhatós. Viszont nekem alig van valami a polcaimon.. hát szerintem káérd mehg hogy fessétek ki a szobát és amit nem akarsz visszatenni megmondod hogy inkább hagyjátok kint stb vgy átrendezed.. nmemtudok mit :S
2009. aug. 6. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ahhoz új cucc, hogy megváltozzon a szobád. A könyveket pakold el a pincébe, garázsba, vagy ahol a nem használt dolgokat raktározzátok. Az üresen maradt polcokra olyan dolgokat tegyél, amit használsz, olvasol, vagy csak valami díszt, ami tetszik. A plüssöket is zsákold be, és tedd el. A falat magad is átfestheted, a festék nem túl nagy összeg, ha csak egy havi zsebpénzed erre költöd, akkor már szupi szobád lesz. Képeket magad is nyomtathatsz, keretet is lehet már kapni pár száz forintért. Vihetsz egy pár növényt is a szobádba, ha szereted a zöldet... csak van otthon valami cserepes, úgyhogy azt nem kell venni. A nem használt számítógépet is kiteheted vagy ha tényleg nem kell, akkor el is adhatod (és akkor pénzed is lesz) persze csak szülői beleegyezéssel. Vehetsz parafatáblát is a falra, most nagyon olcsó, pont az iskolakezdés miatt... az még bele is fér az iskolai cuccok kategóriájába. A parafatáblának is átfestheted a keretét akár temperával is, hogy a szoba színéhez passzoljon. Meg még lehetne egy csomó minden csinálni...
2009. aug. 6. 13:26
 3/8 anonim válasza:

Először tedd el a fölösleges uncsi könyveket valahova, hogy ne zavarjanak! Teheted pl.: pince, garázs, eladhatod,könyvtárnak felajánlhatod, és ebből még pénzed is lesz!

A plüssöket tedd egy nagy üres (én abba tettem amikor költöztünk!) szemeteszacskóba, és szintén elteheted, (ha még jobb minőségűek) eladhatod, beviheted a sulidba a jótékonysági akármikre, stb.

A tapétádat lecserélheted, az nem kerül sok pénzbe! Nem tudom hogy a kihajthatós ágyad behajtva fotel-e.Ha fotel beteheted az egyik sarokba, amit kinevezhetnél "pihenő saroknak". Ha fáradt vagy oda leülhetsz, hallgathatsz ott zenét, satöbbii.

A rendes ágyadat amit használsz, arra leteríthetsz egy pokrócot, hogy ne koszold napközben, és úgy még rendesebbnek is tűnik!

A polcaidra csak olyan dolgokat tegyél amiket használsz is! De ne pakold tele, ugyis mindjárt itt a suli, és a tankönyveknek is kell majd a hely! ;) Akár pici dobozokban is tárolhatod a dolgaidat, és úgy egyszerűbben megtalálsz mindent!

Az íróasztalodon mindig rend legyen, mert (elvileg) ha nincs akkor rossz kisugárzása lesz a szobádnak! ;)

A dekoráció kedvéért tehetsz virágokat, képeket pedig magad is csinálhatsz, de mostmár vannak nagyon olcsó képek!

2009. aug. 6. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
figyelj szerintem te ne panaszkodj. van akkora szobád hogy van benne 5 szekrény, 2 ágy...nekem sokkal rosszabb mert kis szoba, tuti kisebb mint a tied, utcafrontra nyílik az ablaka, szal bárki beláthat és szemmagasságban is van,és nehezen férnek el a cuccaim mert nem nagy szoba és olyan szekrénysor van benn ami legalább 30 éves! anyámék első szekrénysora..szal sztem te még ne panaszkodj mert vannak nálad sokkal rosszabb helyzetben lévők is. én is azért tudom be ezt a helyzetet mert tudom hogy vannak még nálunk is rosszabb helyzetűek. 18/f
2009. aug. 6. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Én leírom,hogy néz ki a szobám ,amibe nagyon nagyon jól érzem magam .Ha akarod te is csináld meg így.Nekem narancssárgáa van festve a szobám és citromsárga függönnyöm van.Én telerakom mindenféle "kacattal" a polcaimat pl.plüssökkel.A könyvespolcomon olyan könyvek vannak amiket nagyon szeretek.Stb.
2009. aug. 6. 22:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én szobám 4*4 es.
2009. aug. 6. 22:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem nagy a szobám...de inkább lenne kicsi és szép,mint igy:/
2009. aug. 17. 22:05
 8/8 anonim válasza:
már nemazért, de szerintem a festék eléggé drága és a tapéta is.
2009. dec. 8. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!