11/14 anonim válasza:
Nagyon kényelmes, mert egyenesbe hozza a gerincet és alátámasztja mindenütt egyenletesen a nyakat. Én csak azon tudok már jót aludni.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek, a Dormeo memóriahabosat választom.
2012. okt. 16. 16:46
13/14 Boram válasza:
már mindent kipróbáltam alvás terén és váltig állítom hogy a kacsa liba pehelypárnánál nincs jobb, kivéve ha allergiás vagy.
se ökobio se nasa egyveleg ezek mehetnek a kukába.
A tollpárna is mosható!
Amugy amikor valami orvosi ajánlást, ortopéd stb kap na az egy nagy blama tudom mivel utánajártam! meg lehet nézni hogy a eki stb minősítés miről szól.
Hol a pontos szabvány?
Ne dőlj be ennek a sok sznob ajánlásnak!
"persze hogy jó mivel 100 ezerért vettem naná hogy nem mondom azt hogy annyit tud mint a 5000 forintos" -hisz ettöl van az az izé .. őőő több vagyok mint mások?
Szivesen megnéznék egy valódi kutatást ami bizonyítja hogy xy terméket nem másznak meg az atkák!
14/14 A kérdező kommentje:
Jelenleg tollpárnám van vagyis volt, ezért is tettem fel a kérdést, szóval lehet hogy van akinek megfelel, de én nem tudtam rajta aludni.
2012. okt. 19. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!