Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek a babzsákfot...

Ner00 kérdése:

Mi a véleményetek a babzsákfotelről?

Figyelt kérdés
Első sorban olyanok válaszát kérném akinek van ilyen fotel-e Mennyire kényelmes?Esetleg aludni lehet benne?

2012. szept. 24. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem van. Amennyire örültem neki, annyira útban van ár. Voltaképpen porfogó. Akkor jó ha baráti társaság gyűlik össze, és van aki beül benne. Aludni nem lehet rajta, és egy idő után kényelmetlen az ülés is rajta. Ideig- óráig oké, de egy kényelmes fotel jobb szolgálatot tenne.
2012. szept. 24. 23:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nincsen tele és kettő van belőle, vagy esetleg nagy alakú (ha létezik ilyen) remekül lehet eludni rajta! A munkahelyen csak ilyenen alszunk!
2012. szept. 25. 01:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyerekeknek nagyon jó élmény, ahogy másznak rajta.

Mostanra amúgy visszaminősítettük lábtartónak a kanapé elé, így tök kényelmes.

2012. szept. 25. 09:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2012. szept. 25. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy jó-jó de picit olyan dolog mint a hintaszék. Megveszed, újdonság aztán csak ott áll. Nekem ezért nincs itthon. A másik, hogy nem fogok venni 15-20 ezerért egy babzsákot. Ha egyszer találok valakit aki gyárt ilyet házilag feleennyiért akkor talán.
2012. szept. 26. 09:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Én szeretnék, de a jelenlegi szobámban nem fér el. Viszont kényelmesnek tartom, és ha lenne, csak abban ülnék.
2012. szept. 27. 15:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!