Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi lenne ha pároddal nem...

Mi lenne ha pároddal nem egyezne az ízlésed a lakás berendezésével kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
vannak régi bútorok amiket ő nagyon szépnek és értékesnek talál, szerintem meg ocsmányak és nekem a modern berendezés tetszik...ilyenkor hogyan kell kompromisszumot kötni?

2012. szept. 13. 00:44
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Valahogy talaljatok aranykozep utat. 1-2 (szebb) regi marad es szerezzeyek be 1-2 uj dolgot is. Hiszen eggyutt fogtok ott elni. Fontos, hogy mind ketten szivesen menjetek haza es jol erezzetek magatokat a lakasban.
2012. szept. 13. 01:33
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Mi végig jártuk a bútorboltokat olyan dolgokért, amik még nem voltak. Ilyen szempontból az IKEA a kedvencünk. A sok berendezett szoba, lakás, amikben mindent ki lehet próbálni, meg kihúzogatni, belemászni tök jó. És ő is rájött, hogy jé vannak sokkal jobb, szebb és praktikusabb dolgok és magától akart mindenfélét kicserélni.

Pedig előtte úgy nézett ki a lakása, mint valami vénember tanyája, és közölte, hogy szerinte az úgy nagyon szép, és ő a közösbe is azokat a cuccokat fogja hozni, meg ugyanilyet akar. Aztán mikor költöztünk a lakásunkba eszébe se jutott hozni semmit...

2012. szept. 13. 01:57
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Megnézetném egy szakértővel,hogy valóban értékes bútorok-e? Ha igen, akkor nem cserélném le valamilyen modern vacakért! A modern bútorok hamar kimennek a divatból, és a legtöbbjük nem is bír ki néhány évnél többet. Azt IKEÁ-s bútorok nekem nem is tetszenek.

De megoldás az is, ha az egyik szobát a régi, a másikat új bútorokkal rendezitek be.

2012. szept. 13. 07:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk például eléggé így van.. Én engedem had hozzon mindent amit szeretne, ha csak nem valami szúrágta cucc, elviselem :) Főleg mert én is alakíthatok bármit, a berendezést meg amúgy is rám bízza mi hol legyen stb!

De attól függően hogy neki más az ízlése, még jó :)

2012. szept. 13. 07:24
 5/13 anonim válasza:
88%
Egy egy kisebb gyönyörü régi darab, nagyon jol ösze lehet kombinálni egy gyönyörü modern butoral pl fehér szinben de laza stilusban kevés butoral.Enged el a fantáziád.Igy mind a ketten meg kapjátok amit szeretnétek.
2012. szept. 13. 07:33
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Én is azt mondom, ha valóban értékes db-ok (hozzáértő megmondja, hogy eredetiek-e, vagy valami stílus-utánzatok) akkor nem kell kidobni, de az sem biztos, hogy a modern bútorokkal egy szobába, egy helyiségbe kell őket rakni.

A különböző stílusok keveredésétől én is kiakadnék.

Ha valóban értékesek, akkor is lehet találni nekik úgy helyet, hogy mutassanak is, a használati értékük is megmaradjon, de a többi mellett se lógjanak ki a sorból.

2012. szept. 13. 08:07
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Nekünk sem egyezett az ízlésünk, de ha az Ikeába vittem volna, sosincs kompromisszum. az Ikeában fércelt hulladékáru van, nem bútor.

Abban egyetértek, h menjetek be pár bútorboltba inspirálódni. Hidd el, lesz olyan, ami mindkettőtöknek tetszik. Előbb-utóbb.

2012. szept. 13. 08:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

régi az mit jelent? kopott mama-bútor, vagy antik szép?

Esetleg egy szobát be lehet rendezni azokkal a cuccokkal, másik szobát meg, amit meg közösen használtok, pl. nappali, modernebbekkel. De tényleg jó lenne közösen kiválasztani a bútorokat.

2012. szept. 13. 10:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem pedig minden álmom, hogy megörököljek pár szép bútort és beillesszem egy modern, romantikus enteriőrbe. Van egy kézzel faragott 100 éves tálalószekrényünk, ami egy gazdag paraszt családé volt. Én nagyon szeretem, a világért nem cserélném le valami új pozdorja bútorra. Van még pár ilyen bútor, amire fáj a fogam a nagyimtól.
2012. szept. 13. 14:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Na mert a szocializmus pozdorja gyönyörűségei annyira jók tényleg!
2012. szept. 13. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!