Hobbi bútorasztalosok tudnátok nekem segíteni?
Utálom a bútoraim és már nagyon régóta hiába vágyom valami újra. Nincs rá pénz. Tudom, hogy ha magam nem lépek akkor nem lesz belőle semmi így ma elkezdtem, de igazából nem is tudom mit is csinálhatnék. Csak tologatok mindent de nem lesz jobb.
Szeretem a nagy tágas nyílt tereket, de a bútoraim ilyen nagy régi dürüngök. Van egy ezeréves vitrines szekrényem, egy hasonlóan régi kétajtós és egy gyerekszekrény (szintén kétajtós) plusz egy régi lenyitós ágyneműtartóm. Ezek mind öreg szocreál bútorok, préselt lemezből. Az ágyam egy nagy kanapévá hajtogatható, teljesen anyaggal bevont kétszemélyes. Van még egy régi asztalom és egy tv polcom (tologatható).
Az ajtó elé fel van állítva egy régi ágykeret ami most mint fogas üzemel. Minden bútor tetején rengeteg doboz.
Az egyik fal mellett pedig egy nagy padlótól plafonig cserépkályha.
Igazából az íróasztalom leszámítva utálom az összesen :).
Gondoltam erre is hogy esetleg építhetnék belőlük valami mást. Tud valaki tippet adni hogy növelhetném a teret.
Hogyan tehetném szabadabbá a szobám.
Édesanyám szeret mindenhová holmikat pakolni. Ezért is van rengeteg polc, szekrény és tároló mindenhol a házban. Amíg ő rendezte a szobám addig az enyém is ilyen szoba volt. De én ezt megelégeltem. Fojtogat, nem érzem jól magam az ilyen helyen és zavar a sok felhalmozott funkció nélküli holmi.
Arra gondoltam magam építem át a szobám.
Először egy alacsony fiókos szekrénysorra gondoltam ami éppen olyan magas hogy le lehessen rá kényelmesen ülni. Így a fikokba mehetnének a ruháim és az egyik kétajtós szekrényt az ágyneműtartót meg a vitrines borzalmat már ki is dobhatnám. Erre fel lehetne rakni a TV-t is szóval egész praktikus lenne és nem tornyosulna fölém.
Ugyanígy lehetne az ágyam is megcsinálni. Most is egy matrac van feldobva a kék kanapés ágyra mert középen a "perforációnál" ugye van egy nagy lyuk :D az alapvetően nem kényelmes ágy komfortérzetét ez tovább rontja. Ez is fiókosra.
Nem tudom hol kezdjek viszont hozzá. Mennyi anyag kéne és milyeneket lenne célszerű választanom. Esetleg a már meglévő bútoraimból meg lehetne ezeket építeni (préselt lemezbútorok).
Hegyben állnak a dobozok. Ezekkel mit tudnék tenni? A legtöbb könyveket rejt viszont alig van pár tucat olyan könyv amit elől használok (van egy jó ebook readerem amin a teljes könyvtár velem van mindenhol mert olvasni azt azért szeretek :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!