Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy lehetne egyszerűbbé és...

Hogy lehetne egyszerűbbé és ötletesebbé tenni a szobámat?

Figyelt kérdés
A szobámban mindig lom van és soha sem tudom, hogy mi hol van, szeretném egy kicsit rendszerezni. Előre is köszi a segítslget. :)
2012. aug. 31. 17:24
 1/2 anonim válasza:
Pl IKEA-ban is, meg hobbi boltokban vannak nagyon jópofa színes nagy kartondobozok, amik sokat elnyelnek, és akár a szekrény tetejére is felrakhatod őket. Ez olyan cuccoknak jó, amiket nem használsz sűrűn és még dekoratív is. A kabaláknak, meg ilyesmiknek meg sok-sok polc. Ennyi, mert nem tudom, milyen és mennyi "lom"-ról van szó.
2012. aug. 31. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha te is olyan vagy, mint én, akkor neked is sok a felesleges cucc a szobádban, aminek jó részét ki lehetene dobni vagy legalábbis ki lehetne vinni onnan egy másik helyiségbe. Tehát szerintem jól nézd át, és vidd ki, ami nem kell, egyébként pedig ajánok polcokat, komódot, tároló dobozt. :-)
2012. szept. 1. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!