Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Illik ez a stílus a falam...

Illik ez a stílus a falam színéhez?

Figyelt kérdés

na jó már feltettem egy ilyen kérdést, és bocsánatot is kérek, mert elrontottam. már senki nem válaszol rá, mert már kaptam választ rá, de elírtam a kérdést... és kiemelni sem tudom, és sürgős lenne. szóval.

[link]

a szobám kicsi, és van egy dőlt fala is. a dőlt fal innen a bermuda coctail 1. 1 fal van ami bermuda 5, és 2 ami bermuda 6. pontosabban 3, mert az ajtó az egyik sarokban van, ahol nincs is így sarok. aztán van egy erkélyajtó is, és a bútorok (íróasztal, ágy) világos színűek. nagyon megtetszett a romantikus stílus, szeretnék olyan ágyneműhuzatokat, díszpárnát venni, illetve függönyt az erkélyajtóra, meg kiegészítőket... illik a falam színéhez szerintetek? esély sincs rá hogy újrafessük. köszi!

2012. aug. 30. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy illik. :)
2012. aug. 30. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi! :) akkor jó!
2012. aug. 30. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
sztem simán! én a helyedben más élénk színeket vinnék a textilekbe!pl világoszöldet,de paszteleset ne rikítót (pl függöny,párnák,ágynemű,terítő,alátét)na meg sok fehéret :)
2012. aug. 30. 23:58
 4/4 anonim ***** válasza:
2012. aug. 31. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!