A minimál stílus jegyében mivel rendezhetném be jövendőbeli garzon lakásomat?
A fő szempont az, hogy mutasson, minimál stílusú legyen, és az ára is minimális legyen.
Ha lehet linket, vagy képet tudnátok adni majd?
Hát ez necces. A minimál stílus csak nagyvonalú terekben, luxus minőségű anyagokkal és nagyon pontos koncepcióval lesz szép. Ellenkező esetben azt a hatást kelti, hogy bútorozás közben elfogyott a pénzed.
Egy garzont szinte lehetetlen, már a méretei miatt is minimál stílusban berendezni: túl kicsi, emiatt túl közel kerülnek a dolgok egymáshoz, és így nem adja azt a letisztultságot, ami kellene.
Tapasztalatból beszélek, én is próbálkoztam, panelban. De egyszerűen nem lehet szépen megcsinálni, úgyhogy inkább vettem pár képet és díszpárnát, hogy akkor legalább vidám, otthonos legyen a lakás.
Amúgy ezek szépek:
És ha megfigyeled, mindenhol nagy terekkel dolgozik. És hát nem ikeás bútorokkal..
Itt vannak jó képek:
Én inkább a modern stílusnál maradnék, mert a minimálhoz nagy terek kellenének. És ha a minimális áraknál maradunk, pl. ilyen szekrényt el tudnék képzelni:
Ilyesmi stílusú ülőgarnitúrával (gondolom olcsóbban is lehet találni hasonlót):
Ilyesmi konyhaszekrény:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!