Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen ágymatrac kell bele?

Milyen ágymatrac kell bele?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt az ágyat néztem ki magamnak, de nem értem, hogy a matrac hogyan működik benne :D Szóval ugye alapjáraton egyszemélyes ágy, de ki lehet húzni és dupla lesz. De a matrac egyik fele hova tűnik? Vagy két egyszemélyes matrac kell és ki kell hajtani?

Akinek van ilyen ágya, vagy látott már ilyet élőben vagy egyszerűen csak tudja hogy hogyan van az légyszíves írjon!

Előre is köszi a válaszokat!

2012. aug. 29. 23:46
 1/2 xxaveer válasza:

Hát, Szerintem ha kihúzhatós és lehet az még kétszemélyes is

talán van alatta még egy külön matrac vagy össze van hajtva

egy és az van úgy bele téve.

De ötletesebb megkérdezni az áruházban és bizonyára is segítenek. Barátomnak van egy olyan ágya neki 2 matrac van egymás alatt. De megkérdezni jobb, lehet interneten keresztül küldeni levelet illetve e-mailt és biztos, hogy válaszolnak vagy elmenni az áruházba de amit először írtam én abban vagyok biztos. :D

2012. aug. 30. 14:12
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. aug. 30. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!