"Kamaszok"! Milyen a szobátok?
Mivel teszitek egyénibbé? Szoktatok posztereket kirakni és ha igen milyet?
:)
13/L
a falamra bakelitlemezeket akasztottam,a tükrömelőtt lóg egy scipkeszalag füllbevalótartónak és a kimódomon kis csipketerítő van
15/L
Az én szobám napsárga színű így elég színes,kisebb koromban szoktam kirakni posztereket a falra de már nem tartom szépnek úgy mert a tetőtéren van a szobám és így a plafon nagyrészt ferde de úgy egy éve ki van ragazstva a falra úgy 30 kép(szabálytalan alakban, keret nélkül)
14/L :)
Hát most nem írnám le az egész szobámat csak pár dolgot ami talán 'különlegesebbnek' számít:
-van egy parapatáblán,ez teli van tűzve mindenfélével,jó színes
-az ágyam felett felvan festve egy nagyobb idézet az álmokról,ezt fekete temperával festettem fel
- a szobám falán így végig kb egy 80cm magas fasorok vannak,hű de értelmesen leírtam,csak nemjut eszembe a neve..mindegy ezek így teli vannak ragasztva saját fényképekkel,kicsi koromból,barátokkal,álmokkal stb.. talán erre vagyok a legbüszkébb,mert nekem nagyon tetszik:)
-az ajtóm ilyen elhúzhatós és fából van, erre festettem egy nagy fát amin egy madár ül a másik pedig elszáll,ez ilyen ember magasságnál kicsit nagyobb,olyan 2m lehet
-van egy 'kreatív sarkam' ami abból áll,hogy más színű a szobarész fala,ahol van egy nagy fehér sarokasztal,fiókokkal meg polcokkal és van rajta egy varrógép meg egy nagycsomó ilyen kreatív dolog (ragasztók,papírok,varráshoz kapcsolodó dolgok,üvegfesték stb)-> ezek ilyen tárolódobozokban vannak, a falon pedig ilyen rúdra feltéve textil darabok (bocsánat,de most egyáltalán nem tudom elmagyarázni).. ez mellett pedig van egy fekete 'vas' próbababa..
-amit szeretek még a szobámban az az,hogy nagyon világos:)
-az ágyam pedig ilyen kanapás,kihúzhatós(sarokágy) az pedig teli van díszpárnákkal amiket csináltam,azok is színesek
-meg amit még szeretek az a nagy tükör,kovácsoltvas kerettel:d
Szerintem a szobám eléggé tükrözi,hogy milyen vagyok,én nagyon imádom a szobámat,mindig is ilyen szobát szerettem volna és most megvan<3
16l
rózsaszín a falam XD Az ajtóval szemben a íróasztal, gép, laptop, ajtó mellett balra egy radiátor és a cipősszekrényem, van egy ágy a szoba jobb felében, felette:
-Black Veil Brides óriásposzter
-My cheminal Romance poszter
-Bosszúállók poszter
-Green Day poszter
-Leander poszter
-Bullet or My Valentine poszter
-Evanescense poszter
-Anti Fitness Club óriásposzter és sima poszter
-Bring Me The Horizon poszter
-Két kép Andy Biersackről
az ajtó mellett balra a faltakaróposztereim, minden olyan poszter, ami az átlagos tiniknek bejönnek, de nekem nem.
Van még 2 székem, az ágy mellett egy asztal, ahol a szemcerkáimat, a körömlakkom, a hajjvasalóm és a hajlakkom tárolom kb ennyi 12/L
Én nem nagyon rakok ki posztereket, viszont nagyon szeretek fotózni, ezért a saját fényképeimet keretbe rakom és így máris egyedi, mert másnak biztosan nincs ugyanolyan képe.:)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!