Hogyan tennétek otthonossá a kollégiumi szobátokat? Hogy dekorálnátok a falakat? Miket raknátok a polcokra?
Vinnék magammal egy szuper ágyneműt, mindegy, mennyibe kerül. Egyrészt a legnagyobb részét a saját ágy foglalja el, másrészt legfeljebb aludni jársz majd "haza". Pár hozzá illő tároló doboz, mert az kell, és szintén meghatározó eleme lesz a légkörnek.
A kedvenc könyvek, kedvenc bögre, pár kép azokról, akik neked kedvesek (szülők, párod, barátok, kiskutya, kiscica, és a többi),és egy pár poszter, ami számodra kellemes látvány.
Aztán fokozatosan úgyis belakod. :)
poszterek, plakátok (bár ezeket nem mindenhol engedik)
a díszítés lényege nagyjából ennyi a cuccaid majd szinesítik a teret és otthonossá teszik sztem :D
Az ágyneműhöz illő takaró (jól jön ha le szeretnének ülni), pár kispárna. Nekem az aszatlomon van terítő, és a székemen egy színes, horgolt székpárna (én csináltam :)). Az asztal elrendezésén lehet még variálni, én nem szeretem ha rumlis, de legyen minden kéznél. Pár saját készítésű ceruzatartó pl. tök jól nézhet ki. Az ágyam fölött van egy polc, azon a könyveim sorakoznak, de egy futós szobanövényt is bekértem a folyosóról (én jó régóta vagyok ott, lehet, hogy kezdőként célszerűbb otthonról vinni egyet).
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!