Hogyan dekorálnátok ki egy olyan szobát, amelynek a stílusa NEW YORK-s?
Érthetőbben, milyen dekorációs kellékeket, berendezéseket tennétek egy ilyesfajta szobába?
Lehet hogy fura ötlet, de meg szeretném valósítani! :D
Szerintem egy ilyen poszter tapéta megérné [link]
Nem túl olcsó de tartós (természetképesben volt ilyen az egyi szobánk falán sokáig) szerintem ezzel lehetne jó hatást elérni. Nézhetsz tapéta- és festékboltban, barkácsáruházban is ilyet.
Köszönöm mindenkinek, ezek marhajó ötletek!:DD
1. Zöld színű és sima barna parketta, nagyon tetszett a deszkás megoldás, megpróbálom kivitelezni:DD
2. A tapétára én is gondoltam, és köszi, hogy elküldted a képet, Én vmi olyasmire gondoltam, hogy saját kép alapján felnagyítani és azt a falra tapétaként felragasztani, csak nem tudom, hogy vállalnak-e ilyet valahol:S
Deszkás leányzó:
Hát menő szinű a szobád és mivel zöld azt is megcsinálhatod, hogy a szabi szobornak csak a körvonalát rajzolod meg. Azt meg tudod oldani (gondolom) úgy is, hogy kinyomtatsz egy szabi szobor képet és késsel vagy vmi éles cuccal belevágsz a papirba a körvonalak mentén ( ezt most nem mondtam el érthetően de remélem megérteted) majd föl ragasztod a falra és fekete festéksprayt ráfújsz a papirra. És akkor biztos menő lesz!
Ha New York, akkor nem maradhat ki a Rockefeller center sem. Nem ahogy most kinéz, hanem mikor még építették. Ez a kép nagyon híres, nem tudom, hogy azon a honlapom meg lehet-e rendelni/venni ezt a képet.
Íme: [link]
Sok sikert a szoba megvalósításához. A táblás megoldás nagyon király! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!