Milyen színű legyen a konyhánk?
Figyelt kérdés
Az a helyzet ,hogy a fali csempénk fehér ,és a földi csempe fehéres zöld a bútorok pedig barnák!!!Köszönöm ,egyébként akinek jó a válasza az zöld kezet kap és akinek rossz a válasza az pedig pirosat!!!2012. aug. 14. 20:10
1/7 anonim válasza:
Biztos piros kezet kapok, de nem értem a kérdesed! Leírtda, hogy milyen színű a fal, a járólap,és a bútor. Mihez szeretnél még színt?
Ha a csempe fölötti részre,akkor az legyen zöldes.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen arra vagyok kiváncsi milyen szinű legyen a csempe föllöti rész és zöld kéz ment még várom a válaszókat nem lesz zöld mert most is az azért szeretnénk váltani !!!:)
2012. aug. 14. 20:20
3/7 anonim válasza:
Én halvány sárgára festeném. Az jól megy a fehér csempéhez, a barna bútorokhoz és a fehéres zöld járólaphoz (földi csempe - ez a szó nekem még új, de gondolom erre gondoltál).
De nem értem, hogy miért kap piros kezet az, aki olyan színt mond, ami neked nem tetszik?
4/7 A kérdező kommentje:
az kap piros kezet aki valami hülyeséget ir!!!
2012. aug. 14. 20:31
5/7 anonim válasza:
talán valami világosabb banán
zöld nekünk is ilyen a konyhánk baromi jól néz ki
6/7 anonim válasza:
Én fehérre festeném, főleg ha kicsi a konyhád, és még inkább, ha északi fekvésű. Aztán ha felkerül egy hangulatos függöny, néhány kép a falra, meg zöld növények, akkor nagyon szép lesz az összhang. (mi a halvány sárgáról narancsra váltottunk, aztán kb. fél év múlva hófehérre festettük a falat, és őszintén mondom, a legszebb arcát mutatja a konyhánk!)
7/7 anonim válasza:
Elsősorban ezeket a színeket javasolnám: bézs, pezsgőszín, törtfehér, nap sárga, fehér.
Egyébként a linkelt színskáláról a 3., 6., és 7. a jobb felső oszlopot leszámítva minden árnyalat világosabb színeit el tudnám képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!