Milyen színű legyen a szobám?
Eddig tapéta volt a falon, azt leszedtük de nem tudom eldönteni milyen színű legyen a fal. Kicsi, sötét szoba, az ablak észak-nyugat felé néz. A parketta világos színű, bükk. Az ajtó is világos tölgy, vagy bükk lesz, benne üveggel. Író asztalom fenyő színű de ez az egy bútorom, amit meg is tartunk, a többi mint új lesz, de az is világos tölgy vagy bükk. Milyen szín illene ezekhez a bútorokhoz? Eddig világos lilára gondoltam, de félek így túl világos lenne minden bár a szoba elég sötét. Ha ez segít egy picit, 17 éves lány vagyok, de tetszenek a szürkés, barnás árnyalatok is, de sajnos nem tudom milyen színek mennek ezekhez a bútorokhoz. Függönyt és szőnyeget majd csak a fal színének kiválasztása után veszünk, olyat ami illene is hozzá. :)
előre is köszönöm a segítséget.
Lilát nem ajánlom, de nem azért mert hogy túl világos lenne a szoba (egy eleve sötét szobát jobb minél inkább világosítani a bútorokkal és színekkel), hanem mert a lila hideg szín, ezért előbb-utóbb nem éreznéd jól magad benne.
Én egyébként valami szép, világos, pasztell barack színt javasolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!