Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen legyen a szobám?

Milyen legyen a szobám?

Figyelt kérdés
sziasztok, a jövőhéten készülök kifesteni a szobámat, most zöld színű a fal és szeretnék a barna és a zöld színnel játszani. Tudnátok valami javaslatot/oldalt mondani?

2012. aug. 3. 12:01
 1/7 anonim válasza:
Én ugy csinálnom a helyedbe hogy zöldre lefesteném a falat.. és ha lányvagy akkor vennék barna tapétát amin virág van egy sötétebb barna virág ami felfelé fut. és azt tenném fel:)
2012. aug. 3. 12:07
 2/7 anonim válasza:
vagy úgyis meglehet csinálni, hogy a fal mondjuk zöld és a plafon a barna de lehet tapétát is rakni :)
2012. aug. 3. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:

A zöld árnyalatától is függ, hogy milyen barna, de annak mindenképp van egy hangulata, hogy a padló, a bútorok és a sötétítő függöny ugyanolyan árnyalatú barnák + sok zöld növény van barna virágcsarépben. Én konkrétan sötétbarnát képzelek, de nyilván csak akkor, ha illik a fal színéhez és a falba vagy pár sávot tennék, vagy ahogy az első is írta, lehet venni olyan tapétacsíkokat, amiken barna és zöld virágok vannak (én már láttam olyat zöld falon és nagyon jól mutatott). El lehet választani vízszintesen is a falat kb a 3/4-énél, de nekem ez a megoldás most nem nagyon jönne be.

Linkelek pár képet, amik szerintem jól néznek ki.

[link]

[link]

[link]

ndsp=25&ved=1t:429,r:1,s:226,i:169

esetleg egy hasonló barna falmatrica a falon:

[link]

vagy egy hasonló tapétacsík szintén függőlegesen:

[link]

2012. aug. 3. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm az ötleteket, nagyon jók ezek a linkek :)

és egyébként fiú vagyok

2012. aug. 5. 21:35
 5/7 hannacska2 válasza:

szia

nagyon jók a tapéta és a falmatrica ötletek is de van még egy lehetőség:)

mit szeretsz?gondold végig magadban! és ha jó a kézügyessége d akkor fesd magad a mintákat az alap zöld színre:)

nagyon jól néz ki hidd el:)

vagy készíthetsz sablont is:)

2012. aug. 5. 21:45
 6/7 hannacska2 válasza:
jah és ez szerintem a legfiúsabb ötlet;)
2012. aug. 5. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Ilyen zöld legyen!

[link]

Ilyen barnával

[link]

2012. aug. 6. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!