Szerintetek jól mutatna az égősor így egy szobámban? (LINK)
Ha így raknék valamilyen égősort a falra, akkor az nagyon karácsonyi hangulatot keltene, vagy jól mutatna?
Ha jól mutatna akkor milyen formában rakjam fel?
Igen lány vagyok :)
Köszönöm a választ, és nappal nem mutat furán amikor nem világít, hogy csak ott lóg?
Lehet kapni olyan ledes szpot izzókat amik automatikusan 5 féle színt váltogatnak.
Villszer
dehogy mutatna hülyén! és mikor már megszokod, addigra eszedbe sem fog jutni róla a karácsony. :)
nekem 2 féle égő van a nappaliban, ez az esti fény :) az egyik egy Ikeás hógömbszerű cucc, ami 5 sorban lóg le, ledes, fehér fényt ad, és különböző méretű kis gömbökből áll.
a másik, egy sima, 5színű karácsonyi izzósor. fel vannak akasztva az ablak tetejére. más villany nem is kell, kellemes fényt adnak, olvasni nem lehet mellette, de a laptopozáshoz pont elég.
ha tudok, majd töltök fel róla képet. nappal szinte észre sem lehet venni :) szóval nem zavaró. pár vendégem beszólt, h már le kéne venni a karácsonyi világítást, aztán mikor este lett, és felkapcsoltam, akkor csak néztek h mennyire jól mutat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!