Mennyivel növelné meg ez a villanyszámlát?
Elektromos kandalló
2000 W fűtési teljesítmény
Túlfűtés elleni védelem
Kompakt méret: 505 mm széles, 665 mm magas, 255 mm mély
Valódi láng effektussal
4 kerékkel könnyen gurítható
Fekete szín
220-240 V 50 Hz
már megvan a válasz.
akkor az lenne a kérdésem h tapasztalata van valakinek?folyamatosan ennie kell?mennyi idő alatt fűti be a szobát stb?
azert nem szeretném éjjel nappal mentetni.
A szoba akkor marad meleg, ha folyamatosan fűtesz.
Ha a falak hidegek maradnak, akkor csak addig komfortos az érzet míg megy a fűtés. Nagyon drága mulatság.
Látom megvan a válaszod,de azért leírom,mert egy okoskodó idióta vagyok. :)
Ha 2000 Wattos,akkor az 2 Kilowattot eszik meg egy óra alatt.És a villanyszámlát KW/h-ra fizeted.Ha egy KW/h 100 forint,akkor egy óra alatt 200 forintot fog megenni.Ha 8 órát megy,akkor pedig 1600 forintot naponta.
De az 1kw/h árát nem tudom én,csak írtam egy számot.
Azért nem eszik olyan forrón a kását! A 2 kW valószínűleg a maximális teljesítmény!
Nyilván van rajta fokozatkapcsoló is!
A kályha ennek megfelelően egy bizonyos hőmérséklet elérésekor kikapcsol és ha hűl a szoba, akkor visszakapcsol!
Ha a legmagasabb fokozatra kapcsolod (jó meleget akarsz) és amúgy elég hideg van, akkor (szinte) folyamatosan fűteni fog, ha alacsonyabb fokozatot kapcsolsz, és még amúgy sincs nagyon hideg, akkor lehetnek elég hosszú szünetek is a fűtött szakaszok között, vagy be se kapcsol!
Minden esetre ez a fűtés nem valami gazdaságos, maximum kiegészítő fűtésre használnám!
#5-nek
Én például garázsfűtésre használom a legkisebb fokozaton, a lényeg, hogy ne legyenek télen mínuszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!