Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Van valami újdonság a házatokb...

Van valami újdonság a házatokba, lakásotokban?

Figyelt kérdés
osszátok meg velünk! ha valami régi dolog is,de mutatós az az ötlet is megfelelne!!
2009. júl. 15. 19:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Falfestés. A fürdőszobámat nemrég festettem át, 3 oldalt fehérre, egyet világoskékre, az lett a víz. Cápát, halakat, kagylókat, rákokat, csikóhalat festettem a falra. Indigó segítségével vittem fel a kontúrokat, és diszperzithez való színezővel festettem ki. Igen nagy sikert arat, bárki jön vendégségbe, mindig megdícsérik. Olcsó és ötletes megoldás.
2009. júl. 15. 20:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Az udvarra mit rajzolnál? Mi éppen ott meszeljük a falat!
2009. júl. 15. 20:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Bambuszt, madarakat, macskát (ez nem fog a fal tövébe piszkítani), vagy valami térhatásút (pl. mintha ablak lenne, mögötte egy alakkal). Egyelőre ennyi ötletem van.
2009. júl. 15. 22:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Ne hari,de egyszerűbb kellene mert nem nagyon tudok olyan szépen rajzolni!Meg a falunk ripacsos és nehéz rá rajzolni!Különben fantasztikusnak tartom az ötleted!!
2009. júl. 15. 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem tudom mit jelent a ripacsos. Göröngyöset? Hirtelen semmi nem jut eszembe, de visszajövök, ha mégis.
2009. júl. 16. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja, és köszi a gratulációt!
2009. júl. 16. 12:29
 7/11 A kérdező kommentje:
olyan valamilyen!! Nem sima
2009. júl. 16. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk cserépkályhánk van,de nem a régi fajta,hanem nagyon szép matt,modern csempéből.Ez nem éppen olcsó dolog,de hosszú távon megéri,és nem mellékesen gyönyörű.
2009. júl. 17. 00:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Hol vettétek? Mikor? Mennyiért? Nekem is tetszenek!!
2009. júl. 17. 00:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Sablonnal és festékszóróval is díszíthetsz, és kézügyességet nem igényel.
2009. júl. 17. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!