Bogii2000 kérdése:
Milyen színű legyen a szobám? (részletesen lent)
Figyelt kérdés
Szóval azt kapom a névnapomra, hogy akármilyenre átfestethetem a szobámat...a lényeg annyi, hopgy nem tudom milyen színű legyen.Tini vagyok még, de szeretném a macis tapétát és a citromsárga szobát valami felnőttesebbre cserélni.A helyemben ti milyen színt választanátok?2012. júl. 22. 22:15
1/7 anonim válasza:
narancssárga vagy bordó,piros!nekem a bordó nagyon bejönne :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem szolid legyen, amihez sokminden illik és kellemes légkört teremt, tojáshéjszín, bézs, pasztellsárga, világoskék, barackszín. De igazából te tudod, milyen az ízlésed :)
3/7 anonim válasza:
én is Bogi vagyok:) nekem a lila jön be, de a narancs/bordó variáció is jó,akár együtt is
4/7 anonim válasza:
a szintén bogi vagyok ismét...nagyon fontos,hogy milyen színűek a bútoraid...nagyon telített árnyalatokat nem érdemes sötét bútorokhoz felfesteni,mert nagyon sötét lesz a szoba és nem fog tetszeni...viszont ha fehér a bútor,akkor akár tűzpirosra is festheted,de fontos,hogy a plafon maradjon akkor fehér,mert másképp sokkal kisebbnek fogod érezni a teret..mutatok 1-2 ötletet,görgesd végig az oldalt,mert van,hogy csak alul vannak érdemes cuccok
[link] -ha tudsz angolul,itt hasznos tippek is vannak
egyébként,ha itt oldalt a különböző színekre kattintasz,olyan színű szobákat fog kidobni...
5/7 anonim válasza:
szerintem legyen piros..az enyém is ilyen színű és a plafon pedig fehér.:D
18L
6/7 anonim válasza:
Én a helyedben valami pasztellszínt választanék, ami több mindenhez illik, ha kell, energizál, de le is nyugtat ha éppen arra van szükség. Világoskék, barackszín, halvány rózsaszín, halványsárga, almazöld, halvány narancssárga, ilyesmik. Nekem világoszöld a szobám, pont mint a pisztáciafagyi, imádom. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! :)
2012. júl. 26. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!