Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színű legyen a szobám?

Milyen színű legyen a szobám?

Figyelt kérdés
Tdom, hogy vagy ezer ilyen kérdés van de én mégse tudom eldönteni..:| Most tapétázva van és barack színű volt és a szobába a szőnyeg a falvédő is narancssárgás. A szekrényem világos barna és az íróasztalom is, és laminált padló van és az is világos barna színű. Én pisztácia zöldre gondoltam de félek, hogy a sok sárgával és barnával nemfog jól kinézni. De megint sárgát nem szeretnék..:| Szerintetek?

2012. jún. 29. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet a zöld. Nézegess a neten ilyen színű összeállításokat. Ha angolul írod be a színeket, meg a helység nevét, nagyon sok találatot kiad.
2012. jún. 29. 13:58
 2/5 anonim válasza:
A pisztáciazöld jónak hangzik. Viszont nem tudom, hosszú távon ez milyen lenne, úgy hallottam, hogy zöldre, kékre nem ajánlott kifesteni egy szobát mert rosszul érzi magát tőle az ember. Én szobám élénk narancssárga volt, nagyon-nagyon szerettem.
2012. jún. 29. 16:30
 3/5 anonim válasza:
Ha az én szobámról lenne szó akkor vagy zöldre vagy pedig pipacsra festeném :)
2012. jún. 30. 15:54
 4/5 anonim válasza:

Nekem fél éve volt festve. Előtte barackszínű tapétám volt. Most, mint Neked is világosbarna bútoraim vannak (szekrény, íróasztal, 4 fiókos szekrény és az ágyam) és egy valamivel sötétebb barna fapadló. Az én szobám fehérre lett festve, és valamilyen anyaggal lett még kicsit kirakva a szoba 3 sarka.

(Sajnos nem jut eszembe a neve, egy óllóval vágható anyag, lehet formáta vágni, sok mintában rendelhető m2-re, a füredi Halászkert étterem külterében is van ebből az anyagból (ebből van kirakva egy kisebb fal), de házak falára is szokták ragasztani, kő hatása van...) Ha később eszembe jut a neve leírom. :)

Régebben gondolkodtam olyanon is, hogy a szoba 2 szomszédos fala fehér, míg a másik kettő halványszürke lesz, de nem így lett.

Viszont Te gondolkozhatsz olyanon is, hogy tisztafehér, és benne pisztáciazöld motívumok, csíkok, amik Neked tetszenek! :)

A világos színektől tágabbnak érzed a szobát, ha van kedved, egy tükröt is elhelyezhetsz, ez is fel tudja dobni. :)

2012. júl. 3. 05:04
 5/5 anonim válasza:

Szia! Előző vagyok (#4) itt van az említett anyag, "delap"-nak hívják. :)

Itt az oldala, ahol többet is megtudhatsz róla: [link]

Jó böngészést! :)

2012. júl. 3. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!