Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Akinél kád van, ott van...

Akinél kád van, ott van zuhanyfüggöny? Vagy kiloccsan a víz a fürdőszoba padlójára, stb?

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 17:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

beleülök a kádba, zuhanyozom, fürdök, nem megy ki a víz

ha állnék, kimenne

2012. júl. 21. 22:55
 12/13 fata.morgana ***** válasza:
Szerintem egy zuhanyfüggöny felszerelése nem túl nagy összeg. Ha saját kezűleg csinálja az ember, pár ezer forintból ki lehet hozni. A legtöbb helyre elég könnyű beszerelni, talán a nagy belmagasságú, és különösen nagy méretű fürdőszobákba elég körülményes lehet, de nem lehetetlen. Mondjuk az akril zuhanykabin/zuhanyparaván mutatóssabb, elegánsabb is lehet, de lényegesebben drágább. Viszont a zuhanyfüggönyt1-2 havonta nem árt kimosni mosógépben mert különben a penész kiül rajta. Mosószer helyett Trisót vagy bóraxot lehet rakni a gépbe. Esetleg mosószódát, de azzal igazság szerint még nem próbáltam.
2013. márc. 23. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:

ÉN IS beleülök a kádba, zuhanyozom, fürdök, nem megy ki a víz

ha állnék, kimenne.

pedig nem vagyok kis darab

2013. márc. 24. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!