Akinél kád van, ott van zuhanyfüggöny? Vagy kiloccsan a víz a fürdőszoba padlójára, stb?
Kiloccsan, plane hajmosaskor, mivel kézi zuhany van. Olyankor fel kell mosni a végén, és elég kényelmetlen igy zuhanyozni.
De egyszer kulfoldon voltam egy olyan helyen (egy falusi maganhaz volt, semmi kulonos), ahol a kadhoz tartozott egy zuhanykabin-szeruség, vagyis csak azok az elhuzhato muanyag panelek, és a kadnak hosszaban kb. a felét takartak. Azon az oldalon volt a csap és a zuhanyrozsa is, és igy nem frocsogott ki a viz. Az példaul praktikus megoldas volt.
3-as:ilyen van itthon is.
Nekem semmi nem loccsan ki,mert csak fürdök,nagyon ritka a zuhanyzás,2évben egyszer.
ha ügyetlen vagyok akkor kilocsolom kicsit de egyébként nem szoktam kilocsolni.
egyenes kád van egyébként de nem sima 700as hanem 800as.
akinek meg szimmetrikus 140-es sarok kádja van annak meg könnyű nem kilocsolni.
Nekünk van függöny otthon. Viszont ahol albérletben laktunk, ott nem volt (el sem tudtam képzelni, hogy valahol ne legyen, furcsa volt szembesülni vele), és engem elég rendesen idegesít is. Nagyon kell vigyáznom, hogy ne fröcsköljek ki, de még így is néha kimegy. Utána persze fel kell mosni, és este fáradtan, vagy reggel, ha siet az ember, akkor nem ez a kedvenc elfoglaltsága.
Szereltetnék fel függönyt, de nincs hova, ahhoz szét kellene bontani a fél fürdőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!