Mennyibe kerül egy 7-10 négyzetméteres fürdőszoba lecsempézése?
Nem baj ha nem pontos az ár, mert nem vagyok ebben jártas, egy irányár érdekelne.
Csempéből valami egyszerűt szeretnék, ami nem drága. A lakás vidéken van.
A mostani csempe nem ér fel teljesen a plafonig, nem tudom, ha megcsináltatom, akkor jobb ha teljesen csempe a fürdőszoba?
Köszi :)
Mi kb 3 éve újíttattuk fel a fürdőszobát. 3,5 m2 az egész, 2 méter magasságig lett csempézve.
Mindent kidobattunk a falakig és újat tetettünk. Mindennel együtt kb 400000 került. Ebből a burkolás munkadíja, bontással számla nélkül volt 100000. A vízvezetéketeket is cseréltettük, annak a munkadíja szintén számla nélkül 120000.
A többi az anyag. (Nem csak a csempe, mielőtt még valaki beleköt, hanem a zuhanykabin, mosdó, wc, csapok, élvédők, vízszigetelés, ragasztók, konténer a törmeléknek, stb.)
Mindez vidéki megyeszékhelyen történt, családi házban, az egyik legolcsóbb árajánlatot elfogadva.
Panelban állítólag olcsóbban burkolnak.
Én meg a 2. vagyok.
Szerintem ha az ember már megcsináltatja, akkor érdemes mindent kicserélni. Legalábbis mi nem cserélünk sűrűn, pl 2-3 évente burkolatokat. A vezetékek meg még régi vascsövesek voltak. Így 20 év után ráfért a csere.
Köszönöm a válaszokat :) Sokat segítettetek :)
Ez panel lakás, én is itten körül tippeltem, és lehet h a vízvezetéket nekünk is fel kell újítani :S
Megérné mindent kicserélni ott, de rengeteg pénzbe kerül, de ha meg nem mindent újítok, az is hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!