Szerintetek szép lenne ha szürke lenne a fal a hálószobába?
pl. ilyen:
hasonlo sötét-fehér kombinácioju bútor lesz, és világos szőnyeg stb.
nézd én ezt találtam:
ott a szürkénél ezt irja: Egy szürkére festett szobát nagyon könnyen tudsz átvarázsolni új, színes textilekkel, függönnyel, szőnyeggel, párnákkal.
na ? mit gondolsz?!
Azt írtam jelige alapján MAJD rá is tudsz keresni a válaszokra.:) Csak a kérdéseket,nem szokták kitenni mint itt,ott akkor kerül közzétételre,amikor megválaszolják.Ezért írtam hogy rögtön jelzek és bemásolom mit válaszolnak,de majd Te is megnézheted nyilvánosan.Én mivel regisztrálva vagyok mindkét oldalon egyből e-mail értesítőt is kapok.
Na szóval.Azt mondom,várjuk meg mit találnak ki Ők,lehet,hogy valami jó párosítást a szürkéhez...Lehet,hogy Ők annyira nem is riasztanának el a színtől,mint Én.:)
Kiegészítőket nem tartom annyira mérvadónak,mint az egész falszínt ami körül vesz,képzeld csak el.
Egyébként az általad linkelt oldalon,arra utalnak az "átvarázsolással",hogy szinte minden színű párnát stb berakhatsz,mert mivel tök semleges szín.
Tudom milyen ez,amikor természetesen közös otthon-közös döntés van porondon...Nekünk nagyon hasonló az elképzelésünk-ízlésünk az egész házat tekintve,a falszínekben eddig akkor sem egyeztünk.Nálunk ez úgy oldódott meg,hogy 1-ik főhelyiség színe az Ő kedvére lett a másik központi helyiség színe,pedig az Én kedvemre,ez igazi kompromisszum volt.:)
Tudom,hogy csak egy halvány ötlet volt a konyha újratervezése,de ott például mit szólnátok a citromsárgához? S azt szeretném még kérdezni,hogy a két kissebb szoba (gyerekszoba?) színe miért a barack?
Már kezdek Én is összezavardoni...:)de minden eshetőséget figyelembe kell vennünk.:)
Szívesen segítek!:)
éértem! akkor azért nem találtam mikor kerestem a kérdések között mert még nem válaszoltak :)
hát a citromsárga nappali-konyha (mert nekünk ez egy légtér) az kiesett mert a párom teljesen elzárkozik a sárgátol! azt mondta neki nem színe! a két kis szoba egyenlőre gardrób és vendégszoba lesz, és fehér lesz a fal színe, mert a szőnyeg már adott (barack színú) és a függöny is (lila) ehhez már nem akartam egy plusz színt a falnak!
szóval akkor megvárjuk a szakértők válaszát! van még kis időnk, elvileg majd a jövő héten választunk színt a festékboltba mert a festő majd csak akkor jön!
köszi köszi mégegyszer :))
itt vagyok még! hát kiváncsi leszek hogy mit irnak róla:)
addig is töretlenül nézegetem a lakberendezési oldalakat (magyart és külföldit) hátha kapok valami ihletet :D
Tudod mi jutott eszembe? Persze csak ötletelek,de például attól mert barack a szőnyeg és lila a függöny még simán elmegy falszínnek egy halvány homokszín vagy egy szürke!:P Már ha annyira ragaszkodtok ehhez a színhez,akkor legalább valahol legyen.:) Ha esetleg a szakértők se ajánlanák.Bár mondom,remélem,hogy nem így lesz.Ezen nem gondolkodtál még?Mármint azon hogy nem kell feltétlenül fehérnek maradniuk!? Mert az első benyomásom Nekem is az volt,hogy ebben igazad van,de akkor a semleges színek nem jutottak eszembe...
Egyébként még a szürke alapon mintás tapétás ötletemre sem reagáltál,hogy avval kapcsolatban mi a véleményed? Vagy annyira említésre se méltó!? :S :D Jó persze ízlések és pofonok evvel tökéletesen tisztában vagyok. Viszont amiben Én próbálok segíteni,az Mindenkinél egyforma,hisz emberek vagyunk és a színek Ránk gyakorolt hatása pedig megegyezik.:)
Remélem mihamarabb válaszolnak!:) Nagyon várom már!:)
a kis szobák azért is lesznek fehérek, mert költséghatékonyabbnak gondoltuk, kicsit elszaladtunk pénz tekintetében :) szóval próbálunk spórolni :)))
a tapéta tetszik, nagyon is, én is gondoltam rá, valami szépet, lehet csak az egyik falra, vagy mondjuk az ágy mögé! azért nem reagáltam rá, mert annyi mindent irtunk már hogy ez kimaradt a válaszomból. én is várom már a szakértők válaszát! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!