Szerintetek szép lenne ha szürke lenne a fal a hálószobába?
pl. ilyen:
hasonlo sötét-fehér kombinácioju bútor lesz, és világos szőnyeg stb.
Na ittvagyok. Jó ötletnek tartom a fehér-fehér visszatükrözését. Ha továbbra is a zöld és a narancs van toppon,akkor el kéne dönteni pihentető-nyugatató környezetet szeretnél,vagy egy kicsit vérpezsdítőbbet-vidámabbat,mert akkor meg is van melyiket válaszd és akkor küldök színárnyalatot melyiket képzelném Én.:)
De az ismeretek tudatában azért tovább gondolkodom, még milyen színek jöhetnének szóba... Mert a többi szoba színe nagyon jó választás volt!:)
Egyébként a narancs megfelelőjének (írtad,hogy az tetszik) tényleg kitűnő választásnak tartanám a másik válaszoló által ajánlott színt:
Egy ilyen színű szobában biztos vidáman ébrednél!:)
Neked másik Válaszoló,milyen élettani hatásokkal járt ez a szép új szín? Észrevettél benne,valami boldogító érzést?:)
És visszatérve Rád,kedves Kérdező,nemtudom erre a színre gondoltál-e,mikor sötétnek gondoltad!? Mert akkor újratervezés és küldök mást+majd a zöldhöz is,ha az még aktuális... Vagy más szín azóta?
Mikor festetek?
Nézdd már,nem is láttam,hogy közben itt vagy!:) Akkor jó,mert tudunk diskurálni... Ha zöldben gondolkozol,akkor pihiszoba lesz ugye? Tudod ilyen halványzöldre gondolok Én akkor...
Itt egy cikk a duplaszínnel kapcsolatban:
[link] (itt az első képen lévő zöld is szép,viszont így,hogy a plafon fehér lesz,nem lenne túl cicomás plussz két szín?)
Az oldalhoz segítségnek itt a színkör,amiről szó van benne: [link]
S itt egy szobakép+1cikk: [link]
Én ehhez a zöldhöz például el is tudnám képzelni még a szürkét is.De látod még a narancs is szóba jön.Ez például egy vidám zöld.
Hát remélem most valamivel közelebb vittelek a végkifejlethez és nem pedig jobban összezavartalak!?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!