Milyen színű kis terítőitek vannak a konyhátokba?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 12:52
1/10 anonim válasza:
piros és fehér nagymamámnál, ő még terítőt mindenre típus :)
2/10 A kérdező kommentje:
Azért biztos van a fiatalok közt is olyan akik terítőket tesznek?!
2009. júl. 14. 13:40
3/10 anonim válasza:
Szia!
Igen van, én 19 éves vagyunk, és anyu mindig tett terítőt a konyha asztalra, és ha lenne saját házam, szerintem én is tennék, mert már megszoktam:)
Krisztián
4/10 anonim válasza:
Bocsi,19 éves vagyok, nem vagyunk
5/10 A kérdező kommentje:
és milyen színű a terítőtök?
2009. júl. 14. 19:24
6/10 anonim válasza:
Konyhában egy színes pvc terítő van az asztalon, azt könnyű tisztítani. Az étkezőben vagy sárga, vagy kék, vagy kék-sárga, ez megy a falamhoz :)
7/10 A kérdező kommentje:
Milyen színű a falatok? A mienk világoskék,ahhoz milyet tegyek?
2009. júl. 15. 22:49
8/10 anonim válasza:
Világoskék falhoz jó a kék, sárga terítő. Nekem is világos kék-sárga a falam, ezért ezt a két színt kombinálom vagy váltogatom.
9/10 anonim válasza:
nekünk fehér falhoz és kék konyhabűtorhoz sárga kiegészítőket használunk. amúgy a vil. kékhez megy ugyebár a c.sárga és a fehér is, meg hát ezeknek az árnyalatai. viszont ha minden színes nálatok akkor bármilyen erőteljes színű lehet a terítő.
10/10 A kérdező kommentje:
Gy9nyörű válaszok,írjatok még
2009. júl. 16. 20:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!