Előfordult már valakinek, hogy bútorboltban rendelt bútor előbb megérkezett, mint a beígért max.8 hét?
Nekem nem jött előbb,sőt más színben hozták ki a bútort.
Vettem egyszer egy karamell színű sarokkanapét,ás amikor végre kihozták, akkor sötét színű volt a kanapé. Mondtam a munkásoknak,hogy pakolják vissza,mert nem ilyen színben rendeltem meg. Rá akartak beszélni,hogy az is jó,mert nincs a raktárban karamell színben. Kellett egy kis balhé a részemről,hogy elvigyék,és megkapjam azt amit meg is vettem. Ekkor el is döntöttem hogy többé nem veszek semmit a Kikánál.
Nekem a retz-nél volt, hogy a polcos sarokgarnitúrának más színű volt a polc része és más színű a lába. Újabb 8 hetet vártam az új lábakra...
Remélem a kikával szerencsésebb leszek, egy hófehér szekrényt rendeltünk, talán nem rontják el...
Igen, eddig még mindig. Nem jelentősen, de pár nappal, egy héttel előbb küldték az sms-t, hogy megjött a bútor.
Én mindig az üzletben vettem át a bútorokat, mert kb 300 m-re lakunk a Kikától és ezért olcsóbb ha magunk oldjuk meg a szállítást. Mert a 300 m-ért is ugyan annyiba kerül, mintha a város túlsó végébe vinnék a 10. emeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!