Rattan bútor-és kiegészítők. Akinek évek óta van-MILYEN?
Figyelt kérdés
Évtizedes álmom egy teljes rattan szoba+előszoba. Álmodozva nézegetem a hirdetéseket,például ezt(is)...
...de soha nem mertünk belevágni a családdal a stílusváltásba.
Kérek pozitív,és negatív tapasztalatokat-akik régóta használják!
2012. júl. 6. 18:47
1/5 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs, csak másnál volt alkalmam megtapasztalni, hogy milyen is lehet. Az egyik kiálló fonat majdnem kiszakította a ruhámat, és a por megült a résekben.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem jók.. Nekem már szakította ki ruhám..
3/5 anonim válasza:
Szerintem nincs probléma velük, csak gondot kell fordítani a karbantartásukra. Valamint nem szabad gagyit venni, mert az hamar szétmegy. De egy jó minőségű, megfelelően karbantartott bútor sokáig hű társad lehet.
Portalanítani amúgy ruhakefével érdemes.
4/5 anonim válasza:
Ez nem rattan, hanem fűz. A rattant egyébként nem javítják szinte sehol sem, ha mégis akkor csillagászati áron. A vessző fonottal jobban jársz
5/5 anonim válasza:
Amúgy nagyon szép ez a darab fotel, ennyiért nagyon megéri, de én csak kerti bútornak használnám. Egyrészt a fonott bútoroknak eleve olyan a fílingje, hogy inkább szabadtéri, teraszra, kertbe való, meg gondolom, ha ilyen olcsó, nem lehet valami stabil. Szóval vigyázz vele, fel ne borulj. Ez inkább alkalmi használatra való lehet, nem állandóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!