Mit tesztek a vitrinbe?
Figyelt kérdés
Van egy aránylag modern kinézető szekrényünk itthon, lent egy ajtós szekrényke, és fent pedig egy üvegajtós 3 polcos vitrin, az egész kb 180 cm magas, és 40 cm széles, szóval magas, es keskeny. Az lenne a kérdés, hogy mit tegyek a vitrinbe?...A többi bútor is ilyen modern stílusu.Poharakat nem szeretnék,mert annak szerintem már lejárt az ideje, most ilyenk ajándék gyertyák vannak benne,meg mindenféle csecse-becse, de rájöttem, hogy elég ocsmány. Kérlek segítsetek.2009. júl. 9. 21:11
1/5 anonim válasza:
én a könyveimet tartom vitrinben. nincs olyan sok, így szépen elfér. az az elvem, hogy minél kevesebb dolgot tartok szem előtt, kizárólag azért, hogy ne nehezítsék meg a portörlést. :) hiába, na, kényelmes vagyok. még az sem érdekel, ha emiatt nem tűnik otthonosnak a lakás. sosem tartanám hagyományos könyvespolcon őket, a könyveimet, egyrészt, ugye, mert több munka, másrészt meg úgyis beszáll előbb-utóbb a lapok közé is a por, jobban becsülöm őket annál, minthogy kitegyem őket ilyesminek, csak elsárgulnának idő előtt a lapok.
2/5 anonim válasza:
Ki nem állhatom én sem a giccseket meg ilyen nippeket stb.. Nekem van benne egy antik Fischer porcelán kávéskészlet, alatta egy ólomkristály whiskys készlet -ez is antik, nem gagyi - alatta pedig több száz éves antik könyveket tartok. Mondjuk az én lakásom szinte teljesen antik. Mindenkinek más tetszik, van aki fényképeket tart benne, nekem meg az az ízléstelen. De jól mutat pl egy elegáns könyvsorozat. VAgy pl ha bárszekrényt csinálnál belőle?
3/5 anonim válasza:
Hello.
Hát mi poharakat, ismerőseinktől kapott kisebb ajándéktárgyakat, fényképeket, kristály poharakat, drágább borokat, pezsgőket, ilyen valami tálaló féle, amire ha jönnek vendégek sütiket rakunk, és kirakjuk az asztalra na olyan is van a vitrinbe, asszem ennyi.
4/5 anonim válasza:
Én az eddigi életem során kapott összes szidalmakat kiraktam a vitrinbe, mert anyukám azt mondta, hogy nem fogom kirakni a vitrinbe, olyat kapok... :))))
5/5 anonim válasza:
Szerintem a szép poharak soha nem mennek ki a divatból (nem béna vizespoharakra gondolok), szal én arra, ill. bárszekrény-jellegre VAGY könyvekre szavazok én is mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!