Hogy csináljam?
vágott virág hülyeség,kertes házba nagy kaspókat,mályvával kevés a gond is,ültesd tele virággal,ültess gyümölcsfát
kertbe hintaágy,asztalka székekkel (akár az a hagymányos műanyag is)
Bentre szines függönyök,teritők,apró kiegészitők,falra képek, családról barátokról fényképek ide-oda
Neked kell érezned, hogy te mitől érzed jól magadat otthon! Én pl nem szeretnem az abszolút fehér falakat, az ad egy ilyen "steril", hideg hangulatot, ami nekem kevésbé otthonos. Ha a falak fehérek is, legyen szín egy házban, ne minden krém, fehér és ezek árnyalatai legyenek. Ez viszont abszolút egyéni ízlés kérdése.
Nekem tetszenek a falakon a színek, sok-sok kép, esetleg fotó, apró díszek, szép függönyök. Én attól érzem magamat otthon, hogy ügyelek az apróságokra. Lehet annak, aki belép csak egy váza van a szoba sarkában néhány szál dekorvirággal, de nekem az jelent egy olyan apró részletet, amitől otthon érzem magamat.
Ja és igen... második vagyok! A vágott virág szerintem is hülyeség, pénzpazarlás. Én szeretem a zöldet a lakásban is, néhány cserepes növény tök jól mutat.
Az udvarba pedig ültethetsz olyan virágokat, amiket aztán lemetszve mindig lehet friss virág bent is. (rózsa, nárcisz, szegfű, stb) Mi a szomszéd nénitől is kapunk mindig, sosem vettünk még még is mindig van szinte. :)
Az udvart pedig szintén tegyétek társasági élet színterévé, ne csak úgy legyen! Ahogy az első írta vegyetek asztalt, székeket, egy grillt, kinti lámpa és máris mehet a házavató grill party. :)
Hintaágy is nagyon jó szerintem, mi imádunk kiülni a párommal estefelé csak úgy a jó levegőre, esetleg cseresznyézni, vagy jégkrémezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!