Szerintetek ezt hogy csinaljam?
huh hat itt az a baj h van egy baratnom (magyaroszagon)baratnok vagyunk es van ket lany akik az osztalytars noink ! igazabol regen nagyon-nagyon joban voltunk veluk,de en nem , de ezt nem mutattam ki h valosaggal gyulolom oket! h miert gyuloltem oket-gyulolom? hat azert mert az en baratnomet ellenem akartak forditani ez sikerult is , igy en magamra maradtam (egy ideig) de en nem hagytam magamat es vissza tolakodtam kozeuk! szeintem mindent be hazuttak rolam neki meg minden mert azert latszott a baratnomon h azert nem olyan mit a regi!! aztan jott a nyari szunido, akk nem nagyon voltunk eggyutt de aztan meg mar majdnem minden nap!de viszont ez erdekes mert veluk nem volt eggyutt egyszer sem hogyan lehet ez? aztan mikor a kovetkezo evunket keztuk en hazugsagokkal de megis elvalasztottam oket , mert engem feketitettek be elotte es en igy szerettem volna vissza vagni ezt el is ertem nagyon nagyon csunyakat hazuttam roluk de ok is rolam szoval..
de most joban vagyunk veluk de nem mondanam h baratok volnank veluk es sokszor van h ki is beszeljuk oket!!
hogyan bisztositsam magamhoz a baratnomet h mind2-en boldogok legyunk??
A leveled stílusából, a helyesírásodból, és az érzelmi világodból saccoltalak tininek:) De lehet, hogy nem itt tanultad a magyar nyelvet.
Továbbra is azt mondom, ne sajátítsd ki a barátnődet, mert még azt kezdi érezni, hogy gúzsba kötöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!