Milyen színű legyen a szobám?
Figyelt kérdés
A bútorok fenyőből vannak az ágyam zöld színű,(nem erős zöld)A szőnyegem virágos és van benne zöld szín(mint az ágyam)és olyan hússzín.
Szerintetek?a fehér unalmas most olyan sárgás de ezt már unom.Rózsaszín is volt de az olyan kislányos meg az fehér bútorokkal mutat jól ,ahogy a lila is.
Én a barackvirágszínre gondoltam......
2009. júl. 6. 12:36
1/6 anonim válasza:
Fenyőbútorhoz halvány sárga-halvány narancs lenne szép. De ha azt unod, akkor talán valami capuccino szín.
2/6 anonim válasza:
Lehetne halványzöld,a barna fenyő és a zöld együtt tuti!Nálunk a konyhabútor barna(Calvados),és halványbarack a fal,annyira feldobják a zöld dolgok!!!!!Nem is gondoltam h ennyire jó a 2 együtt!A zöld sztem menne a szőnyeghez,meg a bútorhoz meg az ágyhoz is!Ha gondolod a falmondjuk 1,2 m-ig lehet sötétebb azon felül világosabb akkor nem lesz kórház jellege.Sztem.Plusz a zöld nyugtat :)
3/6 A kérdező kommentje:
de az nem fiús?
amúgy jókat írtok!
:)
2009. júl. 8. 09:20
4/6 A kérdező kommentje:
klassz és lehet hozzá rózsaszín hússszinű és zöld kiegészítőket párosítani, mikor belépek a szobámba velem szemben van az ablakom ,,a függöny milyen szinű legyen? a zöld már sok lenne? vagy legyen fehér?
AZ nem gond ha a fal világosabb lesz az ágynál?Mert nem akarok sötét falszínt mert nincs azért olyan nagy szobám hogy az jól mutasson.
2009. júl. 8. 09:27
5/6 anonim válasza:
Nekem a zöld-rózsaszín nem jön be, úgyhogy ebben nem tudok segíteni. De annyit tudok tanácsolni, hogy függöny ügyben gondold át, hogy sötétítő funkciója is lenne? Mert akkor kifejezetten sötét árnyalatot kéne választani. A fehér még könnyen is koszolódik, nem praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!