Country stílus. Melyik csaptelepet választanád ebbe a konyhába?
Ez a konyha:
Csak a sütő és a főzőlap fekete lesz (rusztikus bronz tekerőkkel, kapcsolókkal, sütőajtó fogantyúval) Ezért gondoltam bronz csaptelepet.
Ez a két csaptelep van:
A kedvencem mondjuk ez, de ennek az ára...
Szia!Én az első csaptelepet választanám.A második stílusában nem hajaz a kedvencedre(az első azért legalább hasonlít valamelyest).
Nagyon szép lesz a konyhád!A ház többi része is country stílusú lesz?
Köszi a segítséget! :)
Igen, a ház többi része is ebben a stílusban lesz berendezve. :)
Azt nézegettem, hogy vajon a 2. csaptelepnél.. ott, ahol kifolyik a víz.. csak egy nyílás van.. vajon úgy folyik belőle a víz, mintha húznád egy kútból? :)
Fú, nem tudom érthető e, h mire gondolok.. :) Olyan érdekes az a rész, ahol kifolyik a víz.. Mert van ugyan ez a csaptelep, de annak a nyílása olyan, mint a többi, hagyományos csaptelepé :
Látod? Szóval érdekes..
Bocsi a késői reagálásért!Nekem a második csapról egy artézi kút jutott eszembe.:-)
Így többedszer megnézve már én sem nagyon tudnék dönteni,mert a második meg annyira extra!Biztosan nem találkozni ilyennel minden 3. konyhában.
Ám még így is jobban tetszik az első.De nézd meg jó alaposan,és kérdezd meg,hogy belül melyik-milyen alkatrészekből áll(kerámia betét...stb).
Most látom,hogy külföldről lenne.Érdeklődj utána,hogy ha javítani kell,van-e hozzá itthon alkatrész.
Illetve már nem biztos,hogy azt venném(hisz csak 5 ezer a különbség köztük).Egyre jobban tetszik a második.:-)
Hú,nem vagyok jó segítség! :-)
:) Hát igen..
Nem tudom, hogy az elsőhöz vannak e alkatrészek, ha esetleg lesz vmi baja, de egészen hasonlókat lehet kapni nálunk is.. talán azoknak is olyan belül a kiképzésük. Nem tudom.
Ja, beillesztettem egy fordítóba a leírását.. Kb én is ennyit tudtam belőle kisilabizálni :)))
Szilárd Sárgaréz Test
Tartós Bronz befejez
Iker emelő Hot/cold Mutatókkal
Forgó kifolyó 360°, egyedülállóan folyik
Monobloc vízcsap - egy vízcsap lyukat igényelt
Alkalmas low/medium/high víz nyomás rendszerek. Minimum víz nyomás, amit igényelt 0.2 rúd, legjobb eredmények használ min 0.5 rúd
1/4 Fordulat Sedal kerámia kazetta szelep- gyors megnyitás
Magas minőségű víz aerator víz lágyan és nem loccsanásszerűen folyik
Hozzáilleszt EN 817:2008 szabvány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!