Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen legyen a nappali?

Milyen legyen a nappali?

Figyelt kérdés
Először arra gondoltam,hogy fekete-fehér lesz,de az elég kényes lenne.Olyant szeretnék,hogy csak 2 max.3 színből álljon. Gondoltam piros(bordó)ülőgarnitúrára,piros(bordó) szobabútorra,sárga fallal.Gondoltam ugyanezt narancssárga fallal.Estetleg fehér-piros bútorral,piros-feketével.Az a baj,hogy nem szeretem a kéket,zöldet. Inkább a pirosat,sárgát,narancsot,fehéret,feketét.Milyen legyen a szőnyeg? Várom mindenkinek a válaszát akinek jó ötlete van.
2009. júl. 1. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk volt fekete-fehér egy szobánk régen, gyorsan meguntuk, és elég zord, hideg hatása is van. szerintem nagyon szép lenen együtt a fekete, narancs, és a piros.
2009. júl. 1. 16:24
 2/5 A kérdező kommentje:
És hogy? Narancssárga fal, piros ülőgarnitúra, piros-fekete bútorok? Vagy mi milyen kombinációban lenne jó?
2009. júl. 1. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:

én úgy javasolnám hogy a fal alapból szép matt fehér és ezen vannak fekete csíkok (kb 1 falon egy 1m-es sávban) és ahhez a bordó bútorok amit gondoltál és a szőnyag így lehet piros vagy amilyen színű megy a bútorokhoz de leget valami fekete fehér mintás/csíkos is :)

remélem segítettem

2009. júl. 3. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Tyű, fekete-narancs nagyon pazar volna! Fal: narancs, ülőgarni: fekete (mondjuk a kárpit sem mindegy, mert a fekete ülőgarnitúra is csak bőrben v. textilbőrben mutat - bár van ez a wonderlife vagy mi a bánat, az is jó), szőnyeg: narancs (erősebb árnyalatú mint a fal), szekrény: fekete. Kiegészítők: sárga, sárga, sárga minden mennyiségben! :))) HANGULATOS, STÍLUSOS!!!!
2009. júl. 3. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
13:55-nek nagyon jól nézhet ki :):):)
2009. júl. 4. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!