Hogy oldjam meg, hogy a nappali GÖRÖG stílusú legyen?
Arra gondoltam, hogy a nappalinknak legyen a témája görög.
A fal színe citromsárga, a plafon pedig fehér. Nagyon világos szoba köszönhetően a szinte"ablak" ajtónak.
Van már görög köcsög, görög mintázatú lámpák,gyertyatartó.
Milyen tárgyakat ajánlanátok amiket 1 kínai,ajándék boltban meg is kaphatok?
Esetleg valami praktikus ötletek, amiket akár én magam is megtudom csinálni, ha beszerzem a hozzávalókat?
Ha tudtok esetleg képeket, megköszönném:)
Esetleg festegethetsz a falra kisebb-nagyobb görög vázákat.
(Csak egy tipp.)
gipszből-fából készíthetsz(készíttethetsz) oszlopokat, amik jók virágállványnak.
Nagy, fehér leplek függönynek és mondjuk a kanapé egyik felére?
Kép egypanteonról meg az istenekről?
Díszkiadásban megszerezni az Odüsszeuszt, Antigonét és a polcra állítani?
egy bocii a másik sarokba :D Frissen jó a FETA!! lehetőleg olyat vegyél, ami egyből dobozosan adja a túrót, így nem kell bíbelődni, amíg lecsöpög :D:D
visszatérve , nagyon hangulatos, ha veszel egy görög népzene cd-t, amin olyan jó görög számok vannak, és egész nap halkan szól a szobában :) Pár kagyló dísznek :) Oyzo (görög pálinka) minden mennyiségben a polcokon :) és lehet venni kis görög szobrokat,, vagy drótból hajtogatott harcosokat, azok szépek, rem érted mire gondolok :)
A gyros nem tipikus görög étel. Fogyasztják ott is, de inkább török menü. Sőt, gyatrább, mint Törökországban :D
Ez a zene jó ötlet!
Szintén, ahogy a drót harcos katonáknak készül a friss zamatos gyros:)
Remek ötleteket adtatok, tényleg nagyon jók:D Köszönöm!
menj el Görögországba, és meríts ötleteket :)
egyébként sajnos nagyon el lehet menni a giccs irányába is. ha nagyon görögöt szeretnél, akkor javaslom a kék-fehér összeállítást, mivel ott az dívik inkább, mint a sárga fehér.
nekem erről amúgy kb ez jutott az eszembe...
egyébként a sok kis szobortól, meg mütyüröktől inkább görcsösnek hat az egész, mint sem görögnek...
de ez csak az én véleményem, ha nagyon sérti az önérezetedet, akkor pontozz le :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!