Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel tehetném szebbé a...

Mivel tehetném szebbé a wc-énket? (kép lent)

Figyelt kérdés

vélemyény rőla? és mivel diszithetném mivel tehetném barátságosabbá?

[link]

[link]

[link]

2009. jún. 29. 22:49
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
nekem tetszik a kinézete és jó rajta ülni is!Én nem azt kérdeztem hogy milyen legyen az ülőke hanem hogy tehetném otthonosabbá!
2009. júl. 2. 12:43
 22/26 anonim ***** válasza:
Rattan tárolók, növények?? Tükröt is használhatsz, az nagyítja a teret! Csak nem mindegy, hova teszed... Én nem szeretném magamat bámulni aközben!! :-D Én is elegánsabbra venném a figurát. Ja, és megfelelően hsználva a világítással is csodát lehet tenni. (Kis spotok vagy egy hangulatos kislámpa..) Vagy lehet kapni olyan keskeny, hosszúkás rattan vagy bambusz vázát, bele olyan csupasz tekergő ágakat, (nem tudom a nevét) nnaa, az tuti lenne még! +igényes papírtartó és kefetartó..és kész is!!!! Sok sikert! Feltehetnél majd egy képet, mi lett belőle! ;-)
2009. júl. 4. 21:29
 23/26 A kérdező kommentje:

oké felteszem ha elfelejteném ,és te nem felejtenéd el akkor szólj rám. kb 1 hónap.

mivel ugyis megnézem ha uj kérédst ir valaki.

2009. júl. 5. 19:56
 24/26 anonim válasza:
bizony-bizony elfelejtettél képet feltenni :)
2009. aug. 30. 14:24
 25/26 A kérdező kommentje:
hamarosan .
2009. szept. 6. 18:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Izgatottan várjuk... ;-)
2009. szept. 20. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!