Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mivel tehetném szebbé a...

Mivel tehetném szebbé a wc-énket? (kép lent)

Figyelt kérdés

vélemyény rőla? és mivel diszithetném mivel tehetném barátságosabbá?

[link]

[link]

[link]

2009. jún. 29. 22:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebbe már csak az hiányzik, hogy látsszon nem egy lakatlan ház wcje. Ha belekerül a wc-papírtartó papírral, meg egy jó wc kefe, tartóval, máris jobb lesz.

Esetleg valami kis szőnyeg vagy lábtörlő, ha valaki éjszaka mezítláb kimegy, ne fagyjon le a lába. Nem feltétlen a direkt bolyhos wc csészéhez passzoló alakú szőnyeg, jó egy puhább téglalap vagy kör alakú fürdőszoba szőnyeg jó színben. A WC szerintem nem épp az a hely, amit különösebben dekorálni kéne. Szerintem elég, ha látszik, ha van benne egy-két dolog, ami tényleg arra utal, hogy már használják.

2009. jún. 29. 23:18
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
23.18 ashoz kiegészítés: elvégre a csempézésed már önmagában is széppé teszi. :)
2009. jún. 29. 23:19
 3/26 A kérdező kommentje:

köszönöm:)azthittem majd virágot fogtok mondani.ezért is kérdeztem meg mert nem akarok csicsásat de legyen azért barátságosabb.

várom a többiek válaszártis:)

2009. jún. 29. 23:21
 4/26 A kérdező kommentje:

jaj és még azt elfelejtettem,hogy ez a fehér fal illik hozzá?

a sógórom aztmondta nem illik hozzá olyan egyszerű a fehér fal!!!esetleg világis kappucinó szin?

2009. jún. 29. 23:23
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Világosabb aha, biztos szép lenne. De fehér a fuga? Utána nem éreznéd úgy, hogy minden finom kapucsínó színű, a fuga meg fehér és elüt?
2009. jún. 29. 23:28
 6/26 A kérdező kommentje:
igen a fuga fehér.
2009. jún. 29. 23:31
 7/26 anonim ***** válasza:
60%

attól függ, hogy a lakás többi része milyen stílusban-hangulatban van berendezve

én kicsit bohókásabbra-vidámabbra venném a figurát, pl napsütötte sárgára festeném a falat és az ajtót belülről és ilyen sárga szőnyeget tennék:

[link]

2009. jún. 29. 23:32
 8/26 anonim ***** válasza:
94%

Én tuti nem tennék halacskásat ide,sokkalinkább vmi elegánsabbat,mind a wc-kefe,tartó,mini kukkancs és wc papír tartó szempontjából...

A falnak jó a cappucino szín,engem nem izgatna a fuga...Ha magas a fal én még vmi anyagot is eltudok képzelni a falon,kisség keleties arab stílusút...nem úgy hogy a falra tapasztod hanem lelóg mint egy függöny és oldalra csttolod

2009. jún. 29. 23:44
 9/26 A kérdező kommentje:
2.6m magas a plafon. nemtúl magas.
2009. jún. 29. 23:47
 10/26 A kérdező kommentje:
mi az a mini kukkancs?
2009. jún. 29. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!