Mivel tehetném szebbé a wc-énket? (kép lent)
vélemyény rőla? és mivel diszithetném mivel tehetném barátságosabbá?
Szerintem ebbe már csak az hiányzik, hogy látsszon nem egy lakatlan ház wcje. Ha belekerül a wc-papírtartó papírral, meg egy jó wc kefe, tartóval, máris jobb lesz.
Esetleg valami kis szőnyeg vagy lábtörlő, ha valaki éjszaka mezítláb kimegy, ne fagyjon le a lába. Nem feltétlen a direkt bolyhos wc csészéhez passzoló alakú szőnyeg, jó egy puhább téglalap vagy kör alakú fürdőszoba szőnyeg jó színben. A WC szerintem nem épp az a hely, amit különösebben dekorálni kéne. Szerintem elég, ha látszik, ha van benne egy-két dolog, ami tényleg arra utal, hogy már használják.
köszönöm:)azthittem majd virágot fogtok mondani.ezért is kérdeztem meg mert nem akarok csicsásat de legyen azért barátságosabb.
várom a többiek válaszártis:)
jaj és még azt elfelejtettem,hogy ez a fehér fal illik hozzá?
a sógórom aztmondta nem illik hozzá olyan egyszerű a fehér fal!!!esetleg világis kappucinó szin?
attól függ, hogy a lakás többi része milyen stílusban-hangulatban van berendezve
én kicsit bohókásabbra-vidámabbra venném a figurát, pl napsütötte sárgára festeném a falat és az ajtót belülről és ilyen sárga szőnyeget tennék:
Én tuti nem tennék halacskásat ide,sokkalinkább vmi elegánsabbat,mind a wc-kefe,tartó,mini kukkancs és wc papír tartó szempontjából...
A falnak jó a cappucino szín,engem nem izgatna a fuga...Ha magas a fal én még vmi anyagot is eltudok képzelni a falon,kisség keleties arab stílusút...nem úgy hogy a falra tapasztod hanem lelóg mint egy függöny és oldalra csttolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!