Hogyan dobhatnám fel a szobám?
11/L
Narancssárga a falam, az ajtóm még nincs lefestve.
A szőnyeg narancssárgás-barnás, amit laminált padlóra szeretnénk cserélni.Hosszú, fehér átlátszó függönyöm van, hú, ezt nagyon utálom.A számítógépasztalom egyben az íróasztalom.Gyönyörű piros ágyam van.Az asztalom kicsit rumlis, de nem vészes.Ezüst színű tv - m, ugyanilyen színű tv állványom van.A fal mentén bal oldalon szekrénysor húzódik végig.A szőnyegem ugye kicsit csúnya, elszeretném vonni a figyelmet róla.Drága dolgot nem tudok megvalósítani, mert nem engedhetünk meg magunknak több tízezer forintos dolgokat.Szóval ilyen meleg színek uralják a szobám.Ja, és a szőnyegen van egy
-két halvány folt, mert leöntöttem szörppel, vagy ilyesmi és nem jön ki.Jöhetnek az olcsó ötletek vagy az egyéni, amit hamar összetudok hozni.Imádom az állatokat, a növénykeet, az egyedi dolgokat, viszont ötletem sincs mit csináljak ezzel az uncsi szobával.
Köszöm a válaszokat! (:
Ilyesmi függönyre gondoltam, ez nem sötétítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!