Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan dobhatnám fel a szobám?

Hogyan dobhatnám fel a szobám?

Figyelt kérdés

11/L

Narancssárga a falam, az ajtóm még nincs lefestve.

A szőnyeg narancssárgás-barnás, amit laminált padlóra szeretnénk cserélni.Hosszú, fehér átlátszó függönyöm van, hú, ezt nagyon utálom.A számítógépasztalom egyben az íróasztalom.Gyönyörű piros ágyam van.Az asztalom kicsit rumlis, de nem vészes.Ezüst színű tv - m, ugyanilyen színű tv állványom van.A fal mentén bal oldalon szekrénysor húzódik végig.A szőnyegem ugye kicsit csúnya, elszeretném vonni a figyelmet róla.Drága dolgot nem tudok megvalósítani, mert nem engedhetünk meg magunknak több tízezer forintos dolgokat.Szóval ilyen meleg színek uralják a szobám.Ja, és a szőnyegen van egy

-két halvány folt, mert leöntöttem szörppel, vagy ilyesmi és nem jön ki.Jöhetnek az olcsó ötletek vagy az egyéni, amit hamar összetudok hozni.Imádom az állatokat, a növénykeet, az egyedi dolgokat, viszont ötletem sincs mit csináljak ezzel az uncsi szobával.

Köszöm a válaszokat! (:

2012. máj. 27. 15:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A youtube keresőjébe üsd be, hogy: room tour. Ki fog neked dobni egy pár lány szobáról kisfilmet, és mazsolázz azok közül.
2012. máj. 27. 15:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszii! jöhetnek még a válaszok! Falmatricát Dabason hol kapok? Mert most olvastam a falmatricáról és irtóra megtetszett.
2012. máj. 27. 15:46
 3/11 anonim válasza:

Az én kislányom is utálta a fehér függönyt, de nem cseréltem le, mert tiszta fényt enged be, viszont mivel bogár és pillangó mániás, ezért felbogaraztuk.először csak origamiztunk szines papírral, aztán gyöngyöt is fűztünk, maradék anyagból kis katica-gombócokat is varrtunk, és ez egyre csak bővül...most ott tartunk, hogy inkább a a falra és a szekrényekre aggatjuk őket, mert így nem ér semmit a fehér függöny fényáteresztősége...XD

falmatricát papír-írószerben biztosan találsz...

2012. máj. 27. 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
láttam falmatricát festékboltban is
2012. máj. 27. 21:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne hagyd a szobát szőnyeg nélkül az nagyon rendezettlen és hideg hatást kelt. Pár kép vagy matrica a falra, az ablakra, szekrényre és egyből sokat dob. Dekortárgyak, jól mutatna egy nagy narancsárga váza ilyen spirásos vagy fonott dekor micsodákkal. Gyertyák, lámpák.
2012. máj. 27. 22:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a fali matricát. Én is úgy voltam festés után 2 évvel, hogy elkezdtem unni a szobám, és egyszer csak megláttam a fali matricát, vettem egy szép virág mintásat és azóta imádom a szobám :)
2012. máj. 28. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

A függönyt feldobhatod ilyenekkel is..de a narancssárga falhoz nem igazán tudsz fehéren kívűl más függönyt tenni mert a narancs egy elég domináns szín és a fehér amúgy is megy hozzá színben.:) falmatricát webáruházakban is kapsz.

2012. máj. 29. 06:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem barna narancsárga csíkos föggönyöm van a narancs faéhoz és nagyon jól megy. Fehérrel nem mutat jól szerintem, feketével, barnával, krémszínnel inkább.
2012. máj. 29. 06:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Jól mutatna fehérrel, ha nem lenne átlátszó.De ilyen színes lepkéket, meg ilyen díszeket kipróbálom, mert ezek nem dedósak és jó kis dekoráció.
2012. máj. 29. 15:30
 10/11 anonim ***** válasza:
kedves utolsó a barna függöny,meg a fekete nem igazán barátságos,legfőképpen sötétítőnek való maximum!
2012. jún. 3. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!