Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 8 éves fiú szobáját milyen...

8 éves fiú szobáját milyen színre festhetnék?

Figyelt kérdés

Van egy 8 éves fiam akinek a szobája 4m.x3m.-es. Szóval nem olyan nagy és tejeskávé színű padlószőnyege van.Olyan színt keresek a falaknak ami nem túl sötét,nehogy még kisebb legyen ettől a szoba,de összhangban legyen a szőnyeggel és a bútorral(bükk színű).

Nézegettem neten már a képeket,de sajna nem találtam olyat ami illene a bútorhoz/szőnyeghez.

Minden ötletet szívesen vaszek akár linket is.

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. máj. 18. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Tojáshéj színű.

Az világos, sok mindennel lehet kombinálni, a barnával nekem különösen tetszik, és lehet dekorálni, nem üt el.

2012. máj. 18. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
almazöldre. az olyan kellemes szin
2012. máj. 18. 15:08
 3/6 anonim válasza:
én tennék valami szép tapétát.
2012. máj. 18. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
ez nem almazöld de szép szin [link]
2012. máj. 18. 15:21
 5/6 anonim válasza:
Szerintem ha fehérre fested az nagyon jó és mondju a főfalat vagy azt a falat amelyiket akarod más színre például cappuchino vagy cherry vagy almazöld ezek fiatalosak és mennek mindenhez de egy jó tapéta mindenre megoldás! :)
2012. máj. 19. 19:28
 6/6 Réka SZJ válasza:
kék, de a plafon maradjon fehér.
2012. máj. 20. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!