Melyik konyhabutor lenne a szebb? (kép lenn)
[URL] [link]
[URL] [link]
nekünk nagy a konyha. szóval ha be mész,akkor először nappali aztán konyharész. nagy oszlop és boltiv van hozzá. narancssárga lessz a fal. szóvalha bemész akkor rögtön a konyhabutor van szemben veled csak 8m rel árébb. 30nm-es a konyharész. azon gondolkodom hogy milyen szin legyen,mertha a világos lessz akkor tuti fekete butorlapot teszek a tetejére.
a nappaliban bőr ülő lessz vajszinűt gondoltam. deha fehér lessz as konyhabutor akkor fekete kell mert nemakarom hogy túlságosan egyhangúság miatt öszefoljonak a szinek és ne legyen feltünő egyiksem. vélemény?
A narancs szín, bocsánat, hogy ezt mondom, de ilyen "vad" színt választotok, akkor figyelj arra, hogy ezt egy kicsit tompíani kellene valami semleges színnel. Figyelj a lakás berendezésnél oda, hogy, ha a falak sötétek, erőteljesek, élénkek lesznek, akkor a bútorokban valami harmóniát találj mindenképpen. A barna, vagy bármilyen más sötét bútor, szerintem az ilyen narancshoz nem menne. Ha már egy paszteles színben gondolkodnátok, akkor igen.
De így pl ezzel a sötéttel, esetleg egy kis terrakottás díszítéssel és a világos konyhával nagyon szép hatást lehet elérni. Kérd ki szerintem ismerősök véleményét is. Igazából látni kellene a tér elrendezését, és a közvetlenül konyhából nyíló szobák, vagy terek színvilágát, stílusát is, ahhoz, hogy jó döntést lehessen hozni.
Sok sikert a tervezgetéshez!
utolsó vagyok
Most látom, hogy még az építkezésnél jártok. Ugye?
Akkor az első fealdat, hogy találjátok ki, hogy milyen stílusban szeretnétek berendezni a házat. (klasszikus, modern, mediterrán, vidékies, retro...)
Utána jöhetnek a színek, a burkolóanyagok, és a bútorok, és a textilek.
Ja a másik: van e gyerek, hány és mekkora? (ezt minden szoba kialakításánál figyelembe kell venni), gyakran főzől-e, mekkora munkafelület, tárolófelület, kopásállóság....
Ez pl szerintem nagyon szép, de kényes bútor is. És nem is illik minden házba.
köszi mindenkinek:)végülis már csak járólapozni kell a konyhát.köszönöm szépen mindenkinek.
várom a többi választis:)
És ezt lehet akár valami vílágosabb színnel csináltatni.
utólsó!annyit tudok hogyha fából csináltatod akkor 150ezer /m
lefotoznád nekem a járólapodat és elküldenéd priviben?mis gondolkodunk a fekete márványban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!