Melyik konyhabutor lenne a szebb? (kép lenn)
[URL] [link]
[URL] [link]
nekünk nagy a konyha. szóval ha be mész,akkor először nappali aztán konyharész. nagy oszlop és boltiv van hozzá. narancssárga lessz a fal. szóvalha bemész akkor rögtön a konyhabutor van szemben veled csak 8m rel árébb. 30nm-es a konyharész. azon gondolkodom hogy milyen szin legyen,mertha a világos lessz akkor tuti fekete butorlapot teszek a tetejére.
a nappaliban bőr ülő lessz vajszinűt gondoltam. deha fehér lessz as konyhabutor akkor fekete kell mert nemakarom hogy túlságosan egyhangúság miatt öszefoljonak a szinek és ne legyen feltünő egyiksem. vélemény?
[URL] [link]
a falszin ilyesmi lessz ez a szobánk. és a másik kép még nemvolt besem vakolva a ház. kicsit mégtávolabb van mert nem mentem ki a legszélére.már leis van glettelve majd hozok képet ami már készvan . mesziről nemlenne jobb a barna? vagy a szinhez meg jobblenne a világos ugye? mert fehér gipsz stukkó lesz a boltiven.
Szia! Ha narancs lesz a falad, akkor egyértelmű, hogy fehér bútor passzol jobban hozzá.
De amit feltettél,teljesen két különböző stílus, a fehér az egy modern, a barna pedig egy elegánsabb, rusztikusabb. Ezek nemcsak színben különböznek, hanem stílusban is. A narancshoz a barna egyáltalán nem megy szerintem.
Igen a narancshoz tényleg nem de ha barna lenne akkor tuti világosabb szinű barack vagy valami ilyesmi lenne.
Szeretném a sötétetis csak tuti narancs falam lesz ahoz meg nem megy tényleg ez a butor. De akkor milyen szinű legyen a bőrülő? nemtúl öszhangban van ha azis vajszin lessz?
Nagyon szép az utolsó konyhabútor!
Ha narancs a falad, akkor az ülőgarnitúra világos legyen (vajszínű).A feketét nem tudom elképzelni. A narancs az nagyon karakteres szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!