Melyik konyhabutor lenne a szebb? (kép lenn)
[URL] [link]
[URL] [link]
nekünk nagy a konyha. szóval ha be mész,akkor először nappali aztán konyharész. nagy oszlop és boltiv van hozzá. narancssárga lessz a fal. szóvalha bemész akkor rögtön a konyhabutor van szemben veled csak 8m rel árébb. 30nm-es a konyharész. azon gondolkodom hogy milyen szin legyen,mertha a világos lessz akkor tuti fekete butorlapot teszek a tetejére.
a nappaliban bőr ülő lessz vajszinűt gondoltam. deha fehér lessz as konyhabutor akkor fekete kell mert nemakarom hogy túlságosan egyhangúság miatt öszefoljonak a szinek és ne legyen feltünő egyiksem. vélemény?
A világos gyönyörű, csak ne felejtsd el, hogy minden meg fog látszani rajta, naponta törölgetheted.
De egyébként meseszép.
Az első kép a modernebb, míg a második a régebbi kor stílusát idézi.
Nekem nem tetszenek az átlátszó üveges ajtók. Természetesen ki lehet cserélni, de a régebbi stílushoz nem nagyon illik.
Beépített sütő mindkettőben, ami szerintem előny.
Én a helyedben még kiegészíteném egy mosogatógéppel, akármelyiket válaszod.
Én egyértelműen az elsőt választanám.
Ja, és az elsőben plusz pont a szagelszívónak.
Én barnamániás vagyok, mert az olyan antikos úgyhogy a fent említett barna jön be ( [link] ), de nagyon:) Hol lehet olyat kapni, mi is építkezünk:)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!