Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 2 éves fiúnak milyen színűre...

2 éves fiúnak milyen színűre fessük a szobája falát?

Figyelt kérdés

Lesz egy nagy autós ágya (fekete-piros), a bútorok pedig már-már bordó és sötét szürke bútorlapból készülnek majd (falra szerelve mindegyik, a padlón csak az ágya lesz)

A parketta nagyon világos, szürkés-fehér.

Szeretnék festeni mintákat is a falra.

Ezekhez a fehéret tudom egyedül elképzelni, nem lesz túl unalmas?

2012. ápr. 11. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

lehet h sulis korában már ciki lesz neki.

anyám nekem 5 éves koromban valami macis tapétát csináltatott. nézhettem 12 éves koromig, a végén már nagyon utáltam.

inkább fesd valami semleges színre, tegyél fel posztereket, képeket, mindenképp olyat, amit majd tudsz cserélni ha megunja.

gondolj arra is, h nem biztos, h 5-6 év múlva lesz pénzetek újra csinálni a szobáját. nem beszélve a felfordulásról amit egy ilyen okoz :)

2012. ápr. 11. 15:40
 12/17 A kérdező kommentje:

A terv, hogy addig elköltözünk majd onnan...

Ha meg nem jönne össze, akkor 5-6 év múlva úgyis festeni kell (ha nem hamarabb) és kell majd egy "normális" ágy+szekrénysor+íróasztal...

Addig szeretném, ha jól érezné magát a kis kuckójában, és minél többet hozzá tudnánk tenni az apukájával, hogy érezze, neki csináltuk sok-sok szeretettel...

Igyekeztem nem túl kisfiús dolgokat választani, szvsz ezek még ovis korban is "trendik" lehetnek neki... Vagy hülyén gondolom? :S

Egyenlőre ez a terv :)

2012. ápr. 11. 15:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőség - szoba mérettől függően - az is jó megoldás, ha csak egy falat dekoráltok, és mondjuk az ágy körül jöhet valami nyugodtabb, egyszínű tónus. Ha ott is utak mennek keresztül-kasul, az zavaró lehet.
2012. ápr. 11. 15:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek, mentek a pontok!
2012. ápr. 12. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

lehet ezen a linken találsz ötleteket. :)

Ami nálunk működött, hogy az egyik fal dekorált a többi fal, ahol a bútorok vannak és az ágy, világos és egyszínű. Ha festetek a falra akkor az legyen vmihez kötve pl: ha van erre hely a "játszósarok" legyen dekorálva, az ágya elég feltűnő lesz így is, azt már szerintem nem érdemes tovább spirázni. remélem sikerül vmi nagyon a kisfiatokra jellemzőt kitalálni és megvalósítani, ha így lesz, biztos, hogy évek múlva is imádni fogja.

2012. ápr. 13. 09:40
 16/17 Chiky ***** válasza:
Bár ez itt nem a reklám helye, de a lányom szobáját Platinum Kid, bababarát festékkel festettük, amihez a dobozban adnak is sablonokat. Mivel mi lányos színt választottunk a dobozba volt napocska és felhő, ezzel nagyon ízlésesen ki tudtuk dekorálni az ágya feletti részt egy kis kiegészítéssel.
2012. ápr. 13. 09:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek mentek a pontok!
2012. ápr. 19. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!