Milyen színűre fessem a tetőtéri helyiségeket?
nagyszoba, két kis szoba, fürdő, konyha-nappali!
milyen szineket használjak? a ferde falak más színüek legyenek? vagy arra is gondoltam, hogy egy helyiségen belül két-két fal egyforma, másik kettő szinben harmonizáló de más szinű. Ötleteket, linkeket szeretnék kérni. Keresgéltem én is de olyat nem találtam ami tetszene. köszönöm
Én valamiért rögtön pasztell színeket képzeltem el. Például menta-zöld, nap-sárga, orgona, púderrózsaszín, delfin-kék, homokszín. Az árnyékosabb szobák mindenképp meleg színek legyenek, a napos lehet hidegebb. A fürdő lehet fehér vagy tört-fehér. Én mindig innen szoktam inspirációt gyűjteni:
Nekem két színkombináció jutott az eszembe: vagy napsárga-naranccsal, vagy a csokibarna-világos barnával. A ferda falak legyenek a sötétebbek, a világos színű falak lent tágítják a teret. Persze a színek választásakor vedd figyelembe mennyire világos a tetőtér (általában atetőterek sötétek, a kicsi ablakok miatt). A festékhez ajánlom a Platinum színeit! Nagyon szépek és nem kell a keveréssel sok időt eltölteni! jó festegetést
Szerintem a szineket csak te magad tudod kivalasztani, honnan tudjuk, hogy neked melyikek tetszenek?
A szinskalat tenyleg erdemes tanulmanyozni.
Viszont ezzel a kijelentessel nem ertek egyet:
"A ferda falak legyenek a sötétebbek, a világos színű falak lent tágítják a teret."
Hat pont hogy lent van eleg hely, es fent nincs! Mivel a falak belelognak a legterbe! Pont hogy inkabb alul legyen a sotet arnyalat, a ferde falakon pedig a vilagosabb.
az én szobám is tetöres a ferde falak és az alatt levö kis fal dulux alpesi rét színü a magas sima fal pedig sötetkék
mondjuk ez olyan tinis de csak egy ötlet
anyáéké ilyen kávészerü padlizsánlilával kombinálva
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!