Kedvelitek a minimalista lakberendezést? Mi jut eszetekbe róla?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, a tisztaság jut eszembe róla.2012. ápr. 5. 17:08
1/15 anonim válasza:
"Mi jut eszetekbe róla?"
A csóróság és/vagy a sznobság.
2/15 A kérdező kommentje:
Ezekszerint te nem kedveled.
2012. ápr. 5. 17:17
4/15 anonim válasza:
Nem vagyok sem csóró, sem sznob, egyszerűen szeretem a tágas, nagy teret a szobában, idegesít a zsúfoltság.
5/15 anonim válasza:
Szeretem. Tisztaság, rend jut róla eszembe. De nem tudnám megvalósítani, mert sok dolog van, amivel kapcsolatban szeretem, hogy elöl van vagy azért, mert szépek, vagy azért, mert annyira gyakran vannak használva.
6/15 A kérdező kommentje:
Lehet kombinálni, ízlés szerint.
2012. ápr. 5. 17:25
7/15 anonim válasza:
Kedvelem, mert számomra szép, tisztaásgot, egyszerűséget tükröz. Ugyanakkor én nem tudnám megvalósítani, mert sok dolgot csinálok, szerteágazó hobbijaim vannak, azoknak meg kell a hely... ráadásul amit gyakran használok, az elől van. Festek, rajzolok, írok, tervezek és olvasok, könyveken át a folyóiratig sok dolgot, plusz rejtvényt is szeretünk fejteni, meg hát a mindennapi élethez szükséges dolgok... szeretem, ha mindig minden a helyén van, elfér, de ez ritkán van, kb kéthetente átrendezem a polcokat, szekrényeket, hogy a lehető legjobb helykihasználás legyen, illetve a legkönnyebben elérhető helyeken legyenek a gyakran használt dolgok... számomra az lenne az ideális, ha egyedi, méretre gyártott polcok, szekrények és tárolók lennének mindenféle dolognak: papírnak, festéknek, rajzeszköznek, sablonnak, csekkeknek, folyóiratoknak, könyveknek... mivel a lista bővül és zavar a rossz helykihasználás, folyton pakolgatni kényszerülök :)
8/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár a saját lakásomat nem ebben a stílusban rendezném be, vagyis azért nem kedvenc.
A tisztaság, nyugalom jut eszembe róla, jól lehet relaxálni egy ilyen szobában, tervezgetéshez, a dolgaink végiggondolásához ideális. Józanság, higgadságra asszociálok, egy okos, inkább tudományos érdeklődésű emberre gondolnék, mint tulajdonosra.
9/15 anonim válasza:
Én sem szeretem.Szeretem ha jó nagy tér van és lehet lélegezni , nincs az a zsúfoltság.Meg egyébként is maximalista ember vagyok.A házamból is a maximumot hozom ki.
10/15 anonim válasza:
Utolsó! Nem szereted a minimalizmust, de szereted a nagy teret? A minimalizmus pont arról szól, hogy a rendezettsége miatt a kis térben is a nagyság hatását kelti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!