IKEA Vildbär vízpermetező és IKEA Dracaena sárkányfa mikor lesz kapható az IKEA-ban?
Ma voltam az örs vezér téri IKEA-ban, de egyiket se találtam pedig a honlapjukon fent van. Most néztem mikor hazaértem, hogy a sárkányfára a raktárkészleten azt írták, hogy kis valószínűséggel kapható.....de nem volt. A vízpermetezőre pedig, hogy fogalmuk sincs mikor lesz raktáron....
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ezek állandó termékek szoktak lenni és mindig szállítanak nekik ezekből, csak most épp a szállítás előtti pangást fogtam ki, vagy ezek egyszer kapható termékek voltak?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Nem kérdeztem meg ott senkit se x)
Ha pedig nincs érdemben elfogadható válaszod, akkor minek írsz?
Második:
köszönöm a válaszod, hasznos volt, írtam nekik. Ami az elsőt illeti, kissé máshogy fogalmazta meg, ezért is nem tetszett a válasza. Másrészt én arra gondoltam a kérdésemet illetően, hogy hátha valaki járt vagy jár a napokban és közli velem látta-e az áruházban..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!