Ha örökölnétek régimódi Kolonál bútort, azt megtartanátok? Vagy vennétek?
2012. febr. 23. 14:24
11/15 anonim válasza:
Nem tartanám meg, eladnám. Nekem nem tetszenek, de ha értékesek, a pénzt jól jön.
12/15 anonim válasza:
öregapámnak ilyen volt. az ő lakásába illett, de egy fiatalos kecóba nagyon nem mutat jól.
ha igazi, akkor eladnám, és rohannék a pénzzel az Ikeaba :)
ha nem igazi, akkor is érdemes megszabadulni tőle.
13/15 anonim válasza:
Nekünk nagyon hasonló van ahhoz, amit a saját képeiden másodiknak mutattál. Csak a miénkben van még egy alsó fióksor. De ugyanez a rombusz üvegminta, ugyanez a lábazat, ugyanez a csigasor, virágminta és ugyanez a szín. Csakhogy a miénket a 80-as években vették a szüleim a Domus-ból. Nem sokat érnek. Az ajtók nyikorognak, a fiókoknak meg a gombjai az ember kezében maradnak, ha nem vigyáz. A hozzátartozó fotelek közül az egyiknek a görgője gyári hibás volt és felkarcolta a parkettát, majd le is törött. Most a telefonkönyvvel van alátámasztva. Nem tartanám meg őket és nem is vennék hozzájuk.
14/15 Napkiraly válasza:
3 méternél nagyobb belmagasságú régi épületben királyul néz ki, nekem is van. Jól mutat, masszív van stílusa. Én vennék is ha lenne hova tennem, de tele vagyok sajna. De a helyedben megtartanám
15/15 anonim válasza:
Akkor tartanám meg, ha nem lenne másra pénzem. Nekem ezek nem tetszenek, túl komorak, túl barnák, nem divatosak.
Esetleg egy-egy karosszék, ami még elmegy, kényelmesek, úgy rémlik. De egy modern lakásba nem illene az sem.
Amúgy egy csomó mindenkinek ilyen bútorai voltak a '80-as években, gyerekkoromban, emlékszem. Minden panellakónak a lakásában ilyen szekrénysorok voltak kb., mint amik az első linkben is szerepelnek. :D
Nekünk is ilyesmi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!