Eddig a fal színe a hálóban mindig világosabbak voltak. Egy jó idege szeretnék már erősebb színt, és erre a kettőre gondoltam. /narancs,barna./ Ez a két szín nagyon tetszik. Nekem világos barna bútoraim vannak, és nem tudom hogy ez a szín jól menne-e hozzájuk, vagy hogy egyátalán hálóba jó-e ez a szín.
16/L
2012. febr. 21. 15:17
1/7 anonim válasza:
Szerintem elég erős. Kisebb felületen jó lehet, de az egész hálóban sok, ráadásul a pirosas-narancsos árnyalatok inkább élénkítenek, mint nyugtatnak. Ha nincs nagyon nagy szobád, akkor kisebbnek, szűknek is fog tűnni tőle.
2012. febr. 21. 15:26
2/7 anonim válasza:
Nekem valahogy nyugtalanító ez a színkombináció hálószobába. Konyhába, esetleg ebédlőbe még elmegy. Ha már erős színt szeretnél, inkább a zöldet ajánlanám, ez sokkal megnyugtatóbb.
Szerintem jó szín. Nekem mindig is tetszettek az erősebb színű szobák!
2012. febr. 21. 15:28
4/7 anonim válasza:
Nekem tojásfehér-bordó színű a szobám, és nagyon jól mutat a cseresznyebarna szekrénnyel.
2012. febr. 21. 15:33
5/7 anonim válasza:
hálószobába nagyon ajánlom a pirosat..akár vadabb vagy világosabb.. hatásos :)
2012. febr. 21. 17:17
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Egyébként elég nagy szobám van, és mióta az eszemet tudom világosabb a szobám színe. Világos kék, és zöld volt eddig. Az étkezőnkbe van ilyen hasonló élénk szín, és az nagyon-nagyon tetszik. Csak tartok tőle hogy hálóba még is sok lenne. :\
2012. febr. 21. 18:38
7/7 anonim válasza:
ha nagyon tetszik ez a szín, és nem szeretnéd, hogy doboz hatású legyen a szobád, akkor fesd be az ágy melletti falat ezzel, a többit egy világosabb árnyalattal vagy fehérrel.
ja, és ha a kiegészítők narancs színűek, akkor nagyon jól fog kinézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!